Δευτέρα σήμερα και «ό,τι έχω ζήσει το χει πει η Βίσση»

©Instagram:@fannatics
zetonerpop
/
7 Οκτωβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Άννα Βίσση τραγούδησε στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο γιορτάζοντας μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής με μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη.

Περισσότεροι από 60.000 θεατές κατέκλυσαν το στάδιο για να παρακολουθήσουν την «απόλυτη» σταρ της ελληνικής μουσικής σε μια βραδιά που συνδύασε τις διαχρονικές της επιτυχίες, εντυπωσιακές ερμηνείες και μοναδικά οπτικά εφέ.

Το Καλλιμάρμαρο γέμισε με τις μεγάλες επιτυχίες της απόλυτης Ελληνίδας σταρ όπως το «Δώδεκα», το «Προτιμώ», το «Τρελαίνομαι», το «Μαύρα Γυαλιά», «Από Αγάπη Υπερβολική» και οι φωνές του κόσμου ενώθηκαν σε μία αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι «ότι έχουμε ζήσει το χει πει η Βίσση».

Η συναυλία αυτή αποτέλεσε την κορύφωση της φετινής περιοδείας της Άννας Βίσση, η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία με σταθμούς σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Κάθε εμφάνισή της συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, επιβεβαιώνοντας την αδιάλειπτη δημοτικότητά της και την αγάπη του κοινού προς το πρόσωπό της.

Η βραδιά στο Καλλιμάρμαρο, όμως, δεν ήταν απλώς μια συναυλία: ήταν ένας φόρος τιμής στη μακρά και πλούσια καριέρα της Άννας Βίσση, που μετρά 51 χρόνια μουσικής δημιουργίας.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η ερμηνεύτρια τραγούδησε το «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», ένα κομμάτι που έχει συνθέσει ο σπουδαίος Μίμης Πλέσσας, αποτίοντας φόρο τιμής στον θρυλικό συνθέτη που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Το κοινό την αποθέωσε, καθώς η στιγμή αυτή γέμισε συγκίνηση και έδωσε έναν ιδιαίτερο τόνο στην εορταστική ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Η βραδιά έκλεισε με τους χιλιάδες θαυμαστές της να την αποθεώνουν όρθιοι, αποδεικνύοντας ότι η Άννα Βίσση παραμένει στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής, χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές στους φανατικούς της οπαδούς αλλά και σε όσους την παρακολούθησαν από κοντά σε αυτή τη μεγάλη συναυλία-σταθμό.

Το αστρονομικό ποσό

Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του «Το Πρωινό» αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που υπολογίζει ότι έβγαλε η τραγουδίστρια από τη συναυλία της. Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία της Άννας Βίσση ήταν από 20 έως και 80 ευρώ και ο Γιώργος Λιάγκας με έναν πρόχειρο υπολογισμό στον αέρα του «Πρωινού» αποκάλυψε ότι το συνολικό ποσό από τα κέρδη ανέρχεται περίπου 1.300.000 ευρώ, καθώς περισσότεροι από 60.000 βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, η παραγωγή της συναυλίας ήταν ακριβή και πιθανόν να κόστισε περισσότερο από 300.000 ευρώ.

«Έβγαλε σε μία βραδιά η Άννα 1.000.000 ευρώ και καλώς έκανε. Δεν υπάρχει Έλληνας τραγουδιστής που μπορεί να τα βγάλει αυτά τα λεφτά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Βαγγέλη Περρή στη συνέχεια να διαφωνεί ως προς το νούμερο χωρητικότητας θεατών στο Καλλιμάρμαρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Arrow (@greek_arrow)

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας μετά τη συναυλία

Η Ελληνίδα σταρ μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου και αναφέρθηκε στην επιτυχία της, ενώ εξέφρασε τα συναισθήματά της για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο. «Έχω βιώσει πολύ συγκινητικά συναισθήματα. Στη ζωή μου έχω εισπράξει επιτυχία, αναγνώριση, αλλά και αμφισβήτηση. Για αυτό το να είσαι 66 χρονών, όπως είμαι εγώ σήμερα, και να μπαίνεις σε ένα ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο… Δεν είναι το νούμερο, είναι αυτό που μου έδωσαν.

Το χειροκρότημα καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας μου, το ότι τραγουδούσαν τα πάντα, αγαπούν τα τραγούδια μου, τον Νίκο Καρβέλα που τα έγραψε, τον τρόπο που τα λέω, τον τρόπο που τα αισθάνομαι, το ότι τα ζω.

Έλεγε η Τζάνις Τζόπλιν “άμα δεν αισθανθείς αυτή τη λέξη από Κ, δεν θα τη μεταφέρεις ποτέ στο κοινό”. Σήμερα επιβεβαιώθηκα ότι αυτό που ήθελα να γίνω, ήταν μια ενεργειακή τραγουδίστρια, μια παθιάρα τραγουδίστρια και αυτό έγινα. Πάντα πίστευα ότι είμαι γεννημένη για να κάνω μουσική. Δεν ήξερα ακριβώς πώς θα γίνει, αλλά πάντα το ήξερα», είπε η Άννα Βίσση.

Την αγαπάω τη Βίσση. Παρόλο που της τα χώνω πολλές φορές, τη διορθώνω, τη μπουστάρω να κάνει κι άλλα πράγματα. Είναι η τόλμη που έχω να μην ακούω και να μην αφουγκράζομαι αρνητικά και συντηρητικά πράγματα».

Τέλος, πρόσθεσε: «Ο πραγματικός καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία. Κανείς δεν έχει ηλικία. Δηλαδή αν φτάσεις 60, περιμένεις να πεθάνεις; Όχι. Μακάρι να μην γεννηθεί ξανά άλλη Άννα Βίσση. Δεν σκέφτομαι τον τίτλο “απόλυτη Ελληνίδα σταρ”, δεν το αισθάνομαι ως βάρος. Είναι ωραίο, μου αρέσει, με τιμάει, με φτιάχνει, αλλά δεν ζω με αυτό».

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας