Sylvester Stallone: Η Εντυπωσιακή βίλα του στην Καλιφόρνια βγαίνει στο σφυρί

POP UP TEAM
/
29 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

O Sly πουλά το εξοχικό του, όπως είναι επιπλωμένο.

Ο Sylvester Stallone πουλά την εξοχική του κατοικία στο Madison Club της Καλιφόρνια, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων από τη μητροπολιτική περιοχή του Λος Άντζελες. Ο 74χρονος Αμερικανός ηθοποιός είχε αγοράσει τη La Quinta, όπως ονομάζεται το εν λόγω ακίνητο, το 2010 έναντι $4.500.000. Πλέον, η αξία του σπιτιού κυμαίνεται στα $3.350.000.

 stalon1

Η La Quinta είναι μία μεσογειακού στυλ βίλα, με λευκούς τοίχους και κόκκινα κεραμίδια, που εκτείνεται σε περισσότερα από 500 τμ, σε μία έκταση που ξεπερνά συνολικά τα 820 τμ. Στους δύο ορόφους της φιλοξενεί μεταξύ άλλων 4 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια, ενώ διαθέτει τεράστια παράθυρα σε κάθε χώρο της που επιτρέπουν απρόσκοπτη θέα αλλά και την είσοδο του φωτός παντού στο εσωτερικό της.

stal2

Η κουζίνα της είναι ντυμένη με μάρμαρο και ξύλο, με έναν εύχρηστο και κομψό πάγκο στο μέσο της. Επιπλέον, υπάρχει ένα μικρό κελάρι, ένα δωμάτιο γκαρνταρόμπας και μία τεράστια βεράντα στην master suite. Στο εξωτερικό χώρο, υπάρχουν δύο πισίνες αλλά και ένα μικρό ποτάμι.

stalon3

Οι νέοι ιδιοκτήτες -όποιοι κι αν είναι αυτοί- θα έχουν και διάσημους γείτονες καθώς στην ευρύτερη περιοχή διαμένουν ακόμη η Gisele Bündchen, ο θρύλος του ΝΒΑ Jerry West, ο ιδρυτής της Nike Phil Knight καθώς και μερικά μέλη της οικογένειας Kardashian.

stalon4

stalon5

stalon6

stalon8

stalon9

stalon13

stalon12

 

Με πληροφορίες από esquire

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved