Συνελήφθη η κόρη του Κλιντ Ίστγουντ – Έδειρε τον σύντροφό της

©francescaeastwood
POP UP TEAM
/
16 Οκτωβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η κόρη του διάσημου ηθοποιού και σκηνοθέτη του Χόλιγουντ Κλιντ Ίστγουντ, Φραντζέσκα, συνελήφθη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, και στη συνέχεια αποφυλακίστηκε με εγγύηση. Φέρεται να άσκησε σωματική βία τον φίλο της.

Πηγές από το αστυνομικό ρεπορτάζ ανέφεραν ότι η Φραντζέσκα οδηγούσε στο Μπέβερλι Χιλς με τον φίλο της το Σάββατο το βράδυ, όταν ξέσπασε μεταξύ τους λεκτική διαμάχη, η οποία κλιμακώθηκε όταν η Φραντζέσκα φέρεται να τον χτύπησε.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα, ο φίλος της κάλεσε την αστυνομία η οποία τον συμβούλεψε να μεταβεί στη Ζώνη Ασφαλείας στο Αστυνομικό Τμήμα του Μπέβερλι Χιλς για να συναντηθεί με αστυνομικούς.


Η Φραντζέσκα και ο φίλος της εμφανίστηκαν και αφού οι αστυνομικοί μίλησαν και με τους δύο και είδαν ορατά τραύματα, η Φραντζέσκα συνελήφθη με κατηγορία για κακούργημα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο άνδρας φέρεται να αρνήθηκε την ιατρική βοήθεια και η Φραντζέσκα κατέβαλε εγγύηση 50.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερη.

Η Φραντζέσκα εμφανίστηκε σε ένα ριάλιτι με την οικογένειά της το 2012, και έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το “MFA” και το “Clawfoot” και η μητέρα της είναι η σταρ του “Τιτανικού” Frances Fisher, η οποία υποδύεται τη μαμά της Rose.

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!