Λίαμ Πέιν: Έφυγε από τη ζωή το πρώην μέλος των One Direction

©wikimedia-commons
POP UP TEAM
/
17 Οκτωβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Σαν βόμβα έσκασε χτες στα site και στα social media ο θάνατος του πρώην μέλλους του αγαπημένου συγκροτήματος One Direction, Λίαμ Πέιν. O Πέιν έφυγε σε ηλικία 31 χρονών στο ξενοδοχείο που διέμενε στο Μπουένος Άιρες όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο.

Τα αίτια του θανάτου δεν έγιναν γνωστά αμέσως, αλλά η αστυνομία είπε ότι ο τραγουδιστής του «Strip That Down» μπο «εξαιρετικά σοβαρούς» και τελικά θανατηφόρους τραυματισμούς. Μπορεί να ήταν «υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ» πριν πέσει από το μπαλκόνι του δωματίου του.

«Ο Λίαμ Τζέιμς Πέιν, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, πέθανε σήμερα (Τετάρτη) αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου» στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες, ανέφερε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο CasaSur στις 17:04 (τοπική ώρα, 23:04 ώρα Ελλάδος). Ασθενοφόρο έφθασε επτά λεπτά αργότερα, με τους διασώστες να διαπιστώνουν το θάνατό του.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Ασφάλειας του Μπουένος Άιρες, Πάμπλο Πολιτσίκιο, δήλωσε στο Associated Press ότι ο Payne «έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο μετά από αναφορά για «επιθετικό άνδρα που πιθανώς βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ».

Κατά την άφιξή τους, οι αστυνομικοί άκουσαν έναν θόρυβο και εντόπισαν το πτώμα του Payne στην αυλή του ξενοδοχείου.

Στο TMZ κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του νεκρού Λίαμ Πέιν και μη επαληθευμένες φωτογραφίες που φέρονται να είναι από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του Πέιν, το οποίο μοιάζει εντελώς διαλυμένο με μια εικόνα να δείχνει μια σπασμένη οθόνη τηλεόρασης.

Λίγες ώρες πριν τον θάνατό του ήταν επιθετικός

Ο Λίαμ Πέιν επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε κι είχε επιθετική συμπεριφορά και μεγάλη ένταση. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο 31χρόνος Πέιν ήταν πολύ επιθετικός στο λόμπι του ξενοδοχείου και μάλιστα έσπασε τον φορητό του υπολογιστή.

Η αστυνομία είχε λάβει κλήση από έναν εργαζόμενο στο ξενοδοχείο που ζητούσε επειγόντως βοήθεια σύμφωνα με ηχητικά στοιχεία που σχετίζονται με την υπόθεση που ελήφθη από το Υπουργείο Ασφαλείας του Μπουένος Άιρες.

«Όταν έχει τις αισθήσεις του, καταστρέφει ολόκληρο το δωμάτιο και χρειαζόμαστε να στείλετε κάποιον», είπε ο εργαζόμενος.

Ο διευθυντής των ιατρικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης Alberto Crescenti είπε ότι ο Liam υπέστη «πολύ σοβαρά τραύματα αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο σε μια εσωτερική αυλή». «Επαληθεύσαμε την ταυτότητά του χρησιμοποιώντας το διαβατήριο που είχε», είπε.

Ο Crescenti είπε στην αργεντίνικη εφημερίδα Clarin ότι «η ομάδα είδε ότι είχε ένα εμφανές κάταγμα στη βάση του κρανίου».

To πτώμα του μεταφέρθηκε σε τοπικό νεκροτομείο όπου θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!