Τζένιφερ Άνιστον: Σε δημοπρασία θρυλική γυμνή φωτογραφία της

POP UP TEAM
/
30 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο φωτογράφος, Μαρκ Σέλιγκερ, δημοπρατεί 25 πορτραίτα σταρ για τον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό – Μαζί και τη γυμνή φωτογραφία της Τζένιφερ Άνιστον από το 1995.

Ο φημισμένος Αμερικανός φωτογράφος Μαρκ Σέλιγκερ προσφέρει 25 εμβληματικά πορτραίτα σταρ για να βοηθήσει στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό. Ανάμεσα σε αυτά και τη θρυλική φωτογραφία της Τζένιφερ Άνιστον από το 1995, όταν στον φακό του Μαρκ Σέλιγκερ πόζαρε όλο το καστ της γνωστής σειράς «Τα φιλαράκια».

Όπως δηλώνει ο φωτογράφος που έχει γίνει γνωστός για τα εξώφυλλα του περιοδικού Rolling Stone, τις φωτογραφήσεις στα περιοδικά GQ και Vanity Fair, τα πορτρέτα των ηθοποιών τη βραδιά των Όσκαρ, η Τζένιφερ Άνιστο, 25 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, εξακολουθεί να αποτελεί «ένα από τα αγαπημένα μου θέματα όλων των εποχών για να μιλήσω».

Στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με με την Red Carpet Advocacy και τον οίκο Christie’s ως μέρος της εκστρατείας RADArt4Aid, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων φωτογραφίες του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, του Μπραντ Πιτ, της Τζένιφερ Λόπεζ, των U2, του Τομ Χανκς, του Κερτ Κομπέιν, της Νικόλ Κίντμαν.

fotonistongimni

 

Mε πληροφορίες από lookmag

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved