O Brad Pitt στηρίζει την κόρη του Σάιλο που θέλει να μεγαλώνει σαν αγόρι

POP UP TEAM
/
31 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το πρώτο βιολογικό παιδί της Αντζελίνας Τζολί και του πρώην συζύγου της Μπραντ Πιτ, η Σάιλο Τζολί-Πιτ έκλεισε τα 14 και το Entertainment Tonight έχει δημοσιεύσει σπάνιες πληροφορίες για τη σχέση του Πιτ με τη κόρη του.

Φυσικά, ο Πιτ είναι πολύ περήφανος για το παιδί του που είναι στην εφηβεία του και φροντίζει να είναι πάντα δίπλα του.

“Η Shiloh είναι κοντά στους δύο γονείς της”, δήλωσε η πηγή στο ET. “Ο Μπραντ είναι τόσο περήφανος για τη Σάιλο όσο μεγαλώνει. Αγαπά ότι παραμένει πάντα πιστός στον εαυτό της και είναι τόσο καλή με τα αδέλφια της”. 

“Τα παιδιά των Πιτ – Τζολί είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τον πατέρα τους”, συνέχισε η πηγή. “Μάλιστα, έχει πει στους φίλους του ότι μαθαίνει τόσα πολλά για τη ζωή από τα παιδιά του. Αυτός και η Αντζελίνα τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα από τότε που τέθηκαν σε ισχύ οι κανόνες επιμέλειας”.

brad pitt with children pax shiloh maddox and parent jane pitt and william pitt

Η 14χρονη κόρη του είναι ίσως το παιδί που αγαπά περισσότερο από όλα τον πατέρα του και οι δυο τους έχουν μια πολύ δυνατή σχέση. Και μετά την υπερπήδηση των αρχικών εμποδίων λόγω του διαζυγίου, πλέον μπορεί να βλέπει πιο συχνά τον πατέρα της κάτι που ήθελε πολύ.

Πολλά έχουν γραφτεί στο παρελθόν για την κόρη του ζευγαριού, η οποία θέλει να ντύνεται σαν αγόρι ενώ κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι θέλει να την φωνάζουν Τζον. Πράγματι, δεν υπάρχει καμία φωτογραφία της ντυμένη με φορέματα, και προτιμά πάντα να φοράει κοστούμια.

Ακόμα και στον γάμο των γονιών της, ντύθηκε ανάλογα με τα αγόρια με κοστούμι. Φυσικά οι γονείς της σέβονται απόλυτα τις προτιμήσεις της

Η καραντίνα έφερε πιο κοντά την οικογένεια, ενώ η ζωή των παιδιών δεν άλλαξε και τόσο αφού έτσι κι αλλιώς δεν πήγαιναν στο σπίτι αφού έχουν κατ’ οίκον μαθητεία.

“Δεν υπήρξε ανάγκη προσαρμογής, δεδομένου ότι τα παιδιά έχουν συνηθίσει να κάνουν τη σχολική τους εργασία στο σπίτι” ανέφερε η πηγή από την οικογένεια.

angelina jolie34535

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved