Αυτοί είναι οι ανεκπλήρωτοι έρωτες των σταρ με celebrities

POP UP TEAM
/
5 Ιουνίου, 2020

Ανεκπλήρωτοι έρωτες και παιδικά είδωλα
Ακόμη και οι σταρ παθαίνουν εμμονή με άλλους σταρ, από την Jennifer Lawrence μέχρι τη Nicole Kidman, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους πιο γνωστούς celebrities και τους σταρ που τους έκλεψαν κάποια στιγμή την καρδιά.

1. Scarlett Johansson – Gordon Ramsay και Anthony Bourdain

scarlet888

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στην εκπομπή “The Howard Stern Show,” η ηθοποιός αποκάλυψε: “Είμαι ο τύπος που έλκεται από κάποιον σαν τον Gordon Ramsay.” Και συνέχισε λέγοντας ότι έχει κι άλλη αδυναμία στον επίσης τηλεοπτικό σεφ Anthony Bourdain. Είναι σταθερή τουλάχιστον στα γούστα της.

2. Chris Evans – Elisabeth Shue και Lori Loughlin
Σε μια συνέντευξη στο E! Online, ο ηθοποιός του “Avengers” αποκάλυψε τα ονόματα των τριών γυναικών που είχε ερωτευτεί ως παιδί. “Την Elisabeth Shue από το “Adventures of Babysitting’ και το ‘Karate Kid!’…η Lori Loughlin ήταν μεγάλη καψούρα. Ελάτε τώρα, ποιος δεν ήθελε την Lori Loughlin; Δεν έχει γεράσει καθόλου. Και η Sandra Bullock μου άρεσε πάρα πολύ… όταν ήμουν στο γυμνάσιο περίπου”, είπε.

3. Joe Manganiello – Sofía Vergara
Ο ηθοποιός του “Magic Mike” όταν ρωτήθηκε ποια σταρ είχε ερωτευτεί απάντησε: “Η αλήθεια είναι ότι εγώ παντρεύτηκα τη σταρ που είχα ερωτευτεί. Τη γυναίκα μου, τη Sofia.”

4. Justin Timberlake – Alyssa Milano

timbtel7

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Timberlake αποκάλυψε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ότι είχε ερωτευτεί όταν ήταν παιδί την ηθοποιό Alyssa Milano, η οποία έπαιζε την Samantha Micelli στην τηλεοπτική σειρά “Who’s the Boss?” (1984-1992). Οι δυο ηθοποιοί έβγαιναν κιόλας το 2002, για το οποίο ο Timberlake είπε “…Βγαίναμε κιόλας για λίγο κι ήταν παράξενα”.

5. Nicole Kidman – Jimmy Fallon
Η Nicole Kidman παραδέχθηκε ότι ερωτευτεί σφόδρα τον παρουσιαστή Jimmy Fallon κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην εκπομπή του “The Tonight Show with Jimmy Fallon.” Ανέφερε ότι είχαν γνωριστεί στο διαμέρισμά του μέσω ενός κοινού φίλου και ο Fallon δεν κατάλαβε τι ένιωθε εκείνη, παρέμεινε σιωπηλός όλη την ώρα και στο τέλος έβαλε να παίξει ένα βιντεοπαιχνίδι. Μετά από λίγο η Kidman έφυγε.

6. Kristen Stewart – Harrison Ford και Amy Adams
Η Stewart αποκάλυψε στο περιοδικό W ότι “είχε ερωτευτεί τον Harrison Ford.” Πρόσθεσε επίσης ότι είχε πάθει και κάτι και με την Amy Adams, την συμπρωταγωνίστριά της στο δράμα “On the Road.”

7. Pink – Johnny Depp

pink2t

Η τραγουδίστρια Pink μίλησε στην εκπομπή “Jimmy Kimmel Live!” για τη φορά που γνώρισε τον Depp σε ένα κατάστημα δίσκων και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη από την ντροπή της και αισθάνθηκε αμήχανα. Ο Depp αργότερα της έκανε έκπληξη και ανέβηκε στη σκηνή κάνοντάς την να κοκκινίσει.

8. Ariana Grande – Jim Carrey
Σε μια συνέντευξη στο talk show, “Live with Kelly and Michael,” η Ariana Grande αποκάλυψε ότι ήταν χρόνια ερωτευμένη με τον Jim Carrey. Ανέφερε σχετικά, “Ο παιδικός μου έρωτας, μια ζωή τον ήθελα, όλα μαζί αυτά, ήταν ο Jim Carrey. Τον αγαπώ τόσο πολύ.” Όταν της δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει τον Carrey, εκείνος της είπε, “Χαίρω πολύ. Ευχαριστώ. Θυμήσου, να είσαι φρόνιμη”.

9. Emma Stone – Leonardo DiCaprio και τους ανδρες ηθοποιους απο το ‘Foxcatcher’
Η Stone είχε ερωτευτεί τρελά τον Leonardo DiCaprio αφού τον είδε στην ταινία “Titanic” (1997). Αποκάλυψε επίσης ότι της άρεσαν και οι τρεις πρωταγωνιστές στο θρίλερ του 2014 “Foxcatcher”: Ο Steve Carell (κάτω και κέντρο), ο Mark Ruffalo (κάτω, δεξιά) και ο Channing Tatum (κάτω αριστερά).

10. Britney Spears – Brad Pitt
Σε μια συνέντευξη στο E! News, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο μεγάλος της έρωτας ήταν ο Brad Pitt. Γιατί; “Επειδή είναι ο Brad Pitt,” ήταν η απάντησή της.

11. Ryan Gosling – Britney Spears
Ο συμπρωταγωνιστής της Spears στο “Mickey Mouse Club (MMC)” (1989-1996), Ryan Gosling ήταν χρόνια ερωτευμένος μαζί της. Είπε σε μια συνέντευξη: “Η Britney ήταν πολύ γλυκιά. Έμενε από πάνω μας, το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Παίζαμε μαζί μπάσκετμπολ, μπουκάλα”.

12. Ben Affleck – Brad Pitt

beb2

Όταν ρωτήθηκε για τον κινηματογραφικό του έρωτα από το περιοδικό W, ο Affleck ανέφερε το όνομα του Brad Pitt. Είπε: “Για μένα ο Brad Pitt είναι ο τέλειος άντρας και ηθοποιός”. Και μετά είπε, “Brad, ελπίζω να μην σε ενοχλεί που το ακούς”.

13. Meryl Streep – Will Ferrell
Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό W η Streep είπε, “Η ταινία που με κάνει να κλαίω είναι το ‘Anchorman.’ Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον Will Ferrell. Τον λατρεύω σε όλες τις ταινίες που έχει κάνει”.

14. Bradley Cooper – Julie Christie
Ο Bradley Cooper είπε στο περιοδικό W ότι είχε “πάθει την απόλυτη εμμονή” με την Julie Christie. Ανέφερε σχετικά, “Τρελάθηκα μαζί της όταν την είδα στο ‘Doctor Zhivago.’ Μου κόπηκε η ανάσα. Η ομορφιά της ξεχείλισε από την οθόνη και με έπνιξε”.

15. Helen Mirren – Vin Diesel
Σε μια συνέντευξη στο talk show, “Late Night with Seth Meyers,” η Mirren αποκάλυψε ότι “αγαπά” τον Vin Diesel. Ανέφερε: “Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Vin Diesel. Το ανακάλυψα βλέποντάς τον να βγάζει λόγο σε κάποια τελετή. Ήταν τόσο έξυπνος και τόσο αστείος και τόσο κουλ που ήταν σαν να τον ερωτεύτηκα λιγάκι εκείνη τη στιγμή. Vin, I love you. I love you, Vin. Δεν με ξέρεις αλλά εγώ σε αγαπώ ούτως ή άλλως”.

16. Matthew McConaughey – Lisa Bonet και Susan Sarandon
Ο ηθοποιός αποκάλυψε στο περιοδικό W ότι πάντα θεωρούσε την Bonet “hot” στο “Angel Heart” (1987). Επίσης και η Susan Sarandon θεωρεί ότι είναι “μία από τις πιο σέξι γυναίκες.”

17. Taylor Swift – Justin Timberlake

tayloerswiftt

Σε μια συνέντευξη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres η Taylor Swift αποκάλυψε ότι είχε ερωτευτεί τον Justin Timberlake και ότι ήθελε να τον γνωρίσει. Την επόμενη φορά λοιπόν που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, ο Timberlake της έκανε έκπληξη αφήνοντάς την άφωνη.

18. Jake Gyllenhaal – Jennifer Aniston
Σε μια συνέντευξη στο People ο Gyllenhaal αποκάλυψε ότι ήταν τρελά ερωτευμένος με την συμπρωταγωνίστριά του στο δράμα “The Good Girl,” την Jennifer Aniston. Όταν τον ρώτησαν για την εμπειρία του να δουλεύει μαζί της, εκείνος είπε “Πρέπει να πω ότι ήμουν τσιμπημένος μαζί της για χρόνια. Και το να δουλεύω μαζί της δεν ήταν εύκολο. Ήμουν… α… ναι. Αυτό θα πω μόνο. Ήταν υπέροχα. Δεν ήταν δύσκολο, αυτό θα έλεγα”.

19. Sam Claflin – Pamela Anderson
Ο σταρ του “Hunger Games” είπε στο περιοδικό W ότι όταν ήταν παιδί είχε “κολλήσει” με την Pamela Anderson. Και πρόσθεσε, “Είχα και φωτογραφία της σε κορνίζα στο κομοδίνο μου και τη φιλούσα κάθε βράδυ”.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved