Αλβέρτος:«Δεν είναι εύκολο να είσαι δισεκατομμυριούχος πρίγκιπας»: Τα παράπονα του για τη ζωή του

POP UP TEAM
/
7 Ιουνίου, 2020

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό έκανε ένα διάλειμμα από τους αυστηρούς κανόνες της βασιλικής ζωής για να μιλήσει για την καθημερινότητά του σε ντοκιμαντέρ του BBC από έναν φορολογικό παράδεισο, το Μονακό.

Ο Αλβέρτος παραπονέθηκε για τα πρωτόκολλα και τους κανόνες του Στέμματος. «Δεν υπάρχει χώρος για αυθόρμητες δραστηριότητες. Ο αυθορμητισμός πρέπει να είναι προγραμματισμένος» και συνέχισε: «Δεν μπορώ να πω ότι κάθε ημέρα είναι μια υπέροχη ευδαιμονία και διασκέδαση. Δεν είναι εύκολο για τον οποιονδήποτε είναι σε θέση ευθύνης».

Ο 62χρονος πρίγκιπας συνέχισε, αναφερόμενος στην καθημερινότητά του: «Υπάρχουν κάποιες πολύ δυσάρεστες συναντήσεις. Προσπαθώ να σκέφτομαι τα ωραία πράγματα που θα έρθουν όταν τελειώσουν οι συναντήσεις μου… όπως ένα ωραίο ποτήρι κρασί», ενώ κατηγόρησε τον πατέρα του που δεν ήταν τόσο ανεκτικός σε αυτά όσο η μητέρα του. «Είναι απίστευτο ότι τόσα χρόνια μετά τον θάνατό της είναι ακόμη μια πολύ έντονη παρουσία στο μυαλό και την καρδιά πολλών ανθρώπων».

Το ντοκιμαντέρ του BBC, που θα προβληθεί από τη Δευτέρα, επικεντρώνεται στην προσπάθεια του Μονακό να αναπληρώσει το «κενό» των εκατομμυριούχων κατοίκων του που γερνάνε με μια νέα γενιά πλούσιων νεαρών influencer. Ο μέσος όρος ηλικίας των κατοίκων του είναι τα 52 έτη.

http://youtu.be/TvW_o-97UEA 

 

(Με πληροφορίες από Times, Daily Mail, huffingtonpost)

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved