Τζένιφερ Άνιστον: Δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια και υπερασπίζεται τα ανθρώπινα διακαιώματα

POP UP TEAM
/
9 Ιουνίου, 2020

Μια σημαντική δωρεά για τη μάχη κατά του ρατσισμού, με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, κάνει η Τζένιφερ Άνιστον.

H Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον έχει αποκτήσει μία τεράστια περιουσία από την καριέρα της, δεν είναι όμως λίγες οι φορές που έχει προσφέρει υψηλά χρηματικά ποσά σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Αυτή τη φορά η σταρ, βαθύτατα προβληματισμένη και απογοητευμένη όπως φαίνεται και στις δημοσιεύσεις της στο Instagram εξαιτίας της δολοφονίας του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, αποφάσισε να δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Color Of Change, η οποία υπερασπίζεται τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα.

Σύμφωνα με πηγές, η Άνιστον έχει επηρεαστεί βαθιά από αυτό που συμβαίνει στην Αμερική τις τελευταίες εβδομάδες όπως και για την τρομερή αδικία που βιώνουν καθημερινά οι Αφροαμερικανοί στις ΗΠΑ.

Η ίδια πρόσφατα έχει αναφέρει: «Αυτή η εβδομάδα ήταν θλιβερή για τόσους πολλούς λόγους. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο ρατσισμός και η βαρβαρότητα σε αυτήν τη χώρα συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό – και ΠΟΤΕ δεν ήταν εντάξει. Ως σύμμαχοι, που θέλουν ισότητα και ειρήνη. Είναι δική μας ευθύνη να κάνουμε θόρυβο, να απαιτήσουμε δικαιοσύνη, να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας σε αυτά τα θέματα, και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, να διαδώσουμε την αγάπη».

Σημειώνεται ότι η διάσημη ηθοποιός πρόσθεσε την ιστοσελίδα του «Color Of Change» στο βιογραφικό της στο Instagram.

 

Με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved