Πρίγκιπας Χάρι: «Από τότε που έγινα πατέρας νιώθω ότι η πίεση είναι μεγαλύτερη»

POP UP TEAM
/
15 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το πρώην μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας μίλησε για τις βαθιές ανησυχίες του από τότε που έγινε πατέρας

Καθώς ο κόσμος όπως τον ξέραμε αλλάζει για πάντα, πολλοί νέοι γονείς είνα γεμάτοι ανησυχία και αβεβαιότητα για το μέλλον των παιδιών τους. Ανάμεσα τους και ο Χάρι, ο οποίος αφού άφησε πίσω του για τα καλά τις βασιλικές υποχρεώσεις, ξεκίνησε με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους Άρτσι μία νέα ζωή στο Λος Άντζελες.

Σε μία ανοικτή επιστολή ο δούκας του Σάσεξ εκφράζει τους φόβους του και τις σκέψεις του σχετικά με την μόλυνση του περιβάλλοντος και για την τεράστια ανάγκη να δράσουμε όλοι άμεσα για το καλό των επόμενων γενιών.

Το γράμμα του δημοσιοποιήθηκε στα πλαίσια της ετήσιας αναφοράς της African Parks, με την οποία ο Harry συνεργάζεται πολύ στενά.

«Από τότε που έγινα πατέρας νιώθω ότι η πίεση να εξασφαλίσω στα παιδιά το μέλλον που τους αξίζει, ένα μέλλον με ευκαιρίες, έγινε ακόμα μεγαλύτερη,» εξηγεί στο γράμμα. «Θέλω όλοι μας να μπορούμε να πούμε στα παιδιά μας ότι ναι, το είδαμε να έρχεται και με αποφασιστικότητα και βοήθεια από ανθρώπους που έχουν την ίδια δέσμευση, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για τα οικοσυστήματα».

Επιπλέον έγραψε πως «ζούμε σε μια μεγάλη κρίση και η παγκόσμια πανδημία που μας ταρακούνησε, έφερε τον κόσμο σε ένα κομβικό σημείο. Οι επιστήμονες είναι σαφείς: έχουμε περίπου μία δεκαετία για να κάνουμε το σωστό πριν αποδεχτούμε τη μοίρα μας. Σ’ αυτή την πανδημία, παρόλο που πολλά είναι ακόμα άγνωστα, αποδείξεις συνηγορούν ότι πιθανόν η συμπεριφορά μας προς τη φύση να συνδέεται με το ξέσπασμα του ιού. Η βαρύτητα αυτών των προκλήσεων έρχεται στο φως, δεν πρέπει να μείνουμε άπραγοι».

Δείτε ολόκληρη την επιστολή του: 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved