Σάρον Στόουν: H σπάνια φωτογραφία της μητέρας της που εντυπωσιάζει

POP UP TEAM
/
17 Ιουνίου, 2020

Η δύναμη των γονιδίων είναι αδιαπραγμάτευτη

Μια σπάνια φωτογραφία της μητέρας της Ντόροθι, μοιράστηκε η Σάρον Στόουν στο ίνσταγκραμ και εντυπωσίασε με την καλλίγραμη φιγούρα της γυναίκας που την έφερε στη ζωή αποδεικνύοντας ότι η δύναμη των γονιδίων είναι ανώτερη όλων. Η πρωταγωνίστρια του «Βασικού Ενστίκτου» και μια από τις ωραιότερες και πιο έξυπνες γυναίκες στον κόσμο, μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα νεανικά χρόνια της Ντόροθι Στόουν στην οποία, εμφανίζεται με μαγιό. Η Ντόροθι υπήρξε μια καλλονή όπως και η κόρη της.

Με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της, η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό το οποίο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή της, αποκάλυψε η Σάρον Στόουν στο podcast του Μπρετ Γκολντστάιν «Films to Be Buried With». Η διάσημη ηθοποιός έχει χτυπηθεί από κεραυνό και μάλιστα μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της.

 Περιγράφοντας το απίστευτο περιστατικό ανέφερε: «Γέμιζα το σίδερο με νερό. Είχα το ένα χέρι στη βρύση και το ένα χέρι στο σίδερο και το πηγάδι (του σπιτιού της) χτυπήθηκε από κεραυνό. Ο κεραυνός πέρασε μέσω του νερού. Με σήκωσε στον αέρα και με πέταξε στην κουζίνα, με αποτέλεσμα να χτυπήσω στο ψυγείο».

saronstonemother

Εκείνη την ώρα στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα της η οποία τη μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο. Εκεί η Στόουν έκανε ηλεκτροκαρδιογράφημα το οποίο έδειξε ότι είχε στο σώμα της ηλεκτρικό φορτίο.

«Επρεπε να κάνω ηλεκτροκαρδιογράφημα καθημερινά για δέκα ημέρες», εξήγησε η 62χρονη σταρ.

Σημειώνεται ότι η Σάρον Στόουν μέσα στο 2020 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της η οποία θα έχει τίτλο «The Beauty of Living Twice».

http://youtu.be/62GFBVySGe8

 

Mε πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved