Ο Keanu Reeves δημοπρατεί ένα 15λεπτο ραντεβού στο Zoom μαζί του, για καλό σκοπό

POP UP TEAM
/
18 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το έχουμε εμπεδώσει πλέον ότι ο Κιάνου Ριβς είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Εκείνος, όμως, το αποδεικνύει ξανά και ξανά. Αυτή τη φορά, προσκαλεί έναν/μία τυχερό/ή, σε μια ιδιωτική κουβέντα μαζί του, διαρκείας 15 λεπτών στο zoom, για καλό σκοπό.

Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα 15λεπτο τετ-α-τετ με τον Κιάνου Ριβς, έστω και από το zoom; Κανείς μάλλον, γι αυτό και ήδη η τιμή έχει ανέβει στα σχεδόν 17.000 δολάρια. Ο Ριβς, φυσικά, δεν δημοπρατεί το χρόνο του για πλάκα, ούτε για ίδιον όφελος.

Η δημοπρασία του ραντεβού είναι μια πρωτοβουλία της Camp Rainbow Gold, οργάνωσης που στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους, στο Αϊνταχο. Ο ηθοποιός ανέκαθεν συνέβαλε με όποιον τρόπο μπορούσε στην έρευνα για τον καρκίνο, ιδιαίτερα από τότε που η μικρή αδελφή του διαγνώστηκε με λευχαιμία, την οποία και ξεπέρασε.

Ο ηθοποιός προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση όταν πρόσφερε το 70% της πολύ μεγάλης αμοιβής του από το «Matrix» σε νοσοκομεία που περιθάλπουν ασθενείς με λευχαιμία.

«Bill & Ted. Speed. The Matrix. John Wick. Τον γνωρίζετε. Τον αγαπάτε. Αυτό είναι πραγματικά ανεκτίμητο και τώρα έχετε την ευκαιρία για ένα Zoom μαζί του από το σπίτι. Ετοιμάστε τις ερωτήσεις σας και περάστε 15 λεπτά με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη, παραγωγό και μουσικό Κιάνου Ριβς», αναφέρει ο οργανισμός στην ιστοσελίδα του, όπου και διενεργείται η δημοπρασία.

Όσοι ενδιαφέρονται -και έχουν τα ανάλογα χρήματα-, μπορούν να σπεύσουν να πλειοδοτήσουν μέχρι και τις 22 Ιουνίου, αν και είναι άγνωστο σε τι ύψος θα φτάσουν οι προσφορές.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved