Kylie Air: Το ιδιωτικό jet της Kylie Jenner

POP UP TEAM
/
19 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Είναι πιο ροζ από ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί.

Για όσους αναρωτιούνται πού ξοδεύουν τα χρήματά τους οι δισεκατομμυριούχοι, αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για το ιδιωτικό jet της Kylie Jenner.

H Khloé Kardashian έδωσε μια γεύση από το αεροπλάνο μέσα από ένα story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την περασμένη Δευτέρα. Σ’ αυτό το στιγμιότυπο λοιπόν φαίνεται το παράθυρο του αεροπλάνου καθώς και ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα.

Παράλληλα στο τζάμι υπάρχει η αντανάκλαση του jet και η θέση της Khloe, όπου υπήρχαν μερικά σνακς, ένα κοκτέιλ και μία χαρτοπετσέτα που έγραφε “Kylie Air” και όλα αυτά μέσα σε ένα έντονο ροζ σκηνικό.

 

Η Page Six ανέφερε πως η Kylie αγόρασε το Global Express jet στις αρχές του χρόνου για την κόρη της Stormi και της κόστισε 50 με 70 εκατομμύρια δολάρια.

Παρόλο που η Khloé δεν αποκάλυψε τον προορισμό της, το People είχε αποκαλύψει πως το Kylie Air κατευθυνόταν προς το Cody του Wyoming, όπου η οικογένεια Kardashian-Jenner γιόρτασε τα έβδομα γενέθλια της North West. Μια πηγή μάλιστα είχε πει στο περιοδικό ότι το πάρτι είχε θέμα με cowboys και πως το παρών έδωσαν οι Kylie, Khloé, Kim και Kourtney.

“Ήταν πολύ χαρούμενες που βρέθηκαν όλες μαζί για τα γενέθλια της North. Κανένας δεν έχει σχέδια διακοπών γι’ αυτό το καλοκαίρι οπότε το Cody ήταν μια μικρή απόδραση από το Los Angeles” εξήγησε η πηγή.

 

Mε πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved