Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετακόμισαν από το Κένσινγκτον στο Φρόγκμορ Κότατζ. Την άνοιξη, λίγο πριν από τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού,έφυγαν μακριά από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετο, που τα Μέσα θέλουν να βρίσκονται σε μία τεράστια κόντρα. Τα δημοσιεύματα λένε ότι αυτή η κόντρα ανάμεσα στα δύο αδέρφια είχε ως αποτέλεσμα αυτή τη μετακόμισηκαι τη διάλυση του Royal Foundation, που είχαν αναλάβει μαζί.

Σύμφωνα με τελευταίο δημοσίευμα, που έχει εξοργίσει Τύπο και πολίτες, το ποσό που χρειάστηκαν για να φτιάξουν σύμφωνα με τα γούστα τους το Φρόγκμορ, ανέρχεται στα 2.4 εκατομμύρια λίρες! Αυτό ισχυρίζεται το κεντρικό άρθρο της Daily Mail με τίτλο: «Θα μπορούσαν να έχουν μετακομίσει ακριβώς δίπλα! Πώς ο Χάρι και η Μέγκαν ξόδεψαν 2.4 εκατομμύρια από τα δικά σας λεφτά στο Φρόγκμορ Κότατζ, για να μετατρέψουν 5 μικρά σπίτια σε ένα και να δραπετεύσουν από τη ρήξη με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ».

Μάλιστα αποκαλύπτουν και τη λίστα με τα αναλυτικά έξοδα της βασιλικής οικογένειας για τη χρονιά, στην οποία φαίνεται το υπερβολικό ποσό που ξόδεψαν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, για μία μετακόμιση που θεωρούν περιττή. 

Γιατί, όμως, το νέο σπίτι του ζευγαριού -δώρο της Βασίλισσας Ελισάβετ στον εγγονό της- στοίχισε τόσο πολύ; Αυτό που συμπεραίνεται είναι ότι χρειάστηκε να ενωθούν 5 διαφορετικά σπίτια και να γίνουν ένα!

Φίλοι του ζευγαριού ισχυρίζονται πως «δεν είναι τόσο πολυτελές όπως πολλοί πιστεύουν», ενώ από άλλες πηγές έρχεται διάψευση ότι μέσα στο σπίτι θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο yoga ή κινούμενο ξύλινο πάτωμα, όπως είχε ακουστεί, και υποστηρίζουν ότι είναι ένα απλό χαρυτωμένο οικογενειακό σπίτι.

Να σημειώσουμε ότι εκτός από την ανακαίνιση όλα τα υπόλοιπα πληρώθηκαν από την προσωπική περιουσία του πρίγκιπα, κάνοντας βέβαια πολλούς να αναρωτηθούν γιατί δεν τα πλήρωσε όλα εκείνος, αφού η περιουσία του ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια λίρες.

Φωτογραφία: Reuters