Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Μαρκ Γουόλμπεργκ ανακάλυψε στα 49 του χρόνια ότι είναι αλλεργικός σχεδόν στα πάντα.

Ο διάσημος ηθοποιός μάς έδειξε τα αποτελέσματα από δερματολογικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε μέσω του προφίλ του στο Instagram. «Μου πήρε σχεδόν 49 χρόνια για να συνειδητοποιήσω ότι είμαι αλλεργικός σχεδόν στα πάντα» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Στη φωτογραφία τον βλέπουμε να φοράει μια προστατευτική μάσκα στο πρόσωπό του και να έχει γυρισμένη την πλάτη του στον φακό αφήνοντας να φανούν τα εξανθήματα που του προκάλεσε ένα δερματολογικό τεστ που πραγματοποίησε.

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ επισκέφθηκε πρόσφατα γιατρό για να ελέγξει αν είναι αλλεργικός σε κάποια ουσία και τελικά ανακάλυψε ότι είναι αλλεργικός σχεδόν στα πάντα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα αλλεργικά τεστ είναι σχεδιασμένα για να συγκεντρώνουν όσο το δυνατόν ακριβέστερες πληροφορίες έτσι ώστε ο γιατρός σας να μπορέσει να προσδιορίσει τα αίτια της αλλεργίας σας και να σας υποβάλλει στην κατάλληλη θεραπεία.

Το τεστ περιλαμβάνει την είσοδο ελάχιστης ποσότητας αλλεργιογόνου στην επιδερμίδα με το άνοιγμα μιας μικρής, αόρατης οπής με σκαριφιστήρα μέσα από σταγόνα εκχυλίσματος αλλεργιογόνου.

Αν έχετε κάποια αλλεργία, τα συγκεκριμένα αλλεργιογόνα στα οποία είστε αλλεργικός, θα προκαλέσουν στο δέρμα σας μία μικρή τοπική αντίδραση (κοκκινίλα, πομφός, κνησμός).