Η αγάπη της Julia Roberts για τον σύζυγό της μετά από 18 χρόνια γάμου

POP UP TEAM
/
7 Ιουλίου, 2020

Το 2001 η Τζούλια Ρόμπερτς πρωταγωνίστησε στην ταινία «Ο Μεξικανός» μαζί με τον Μπραντ Πιτ. Όπως συμβαίνει σε πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ οι οποίοι έχουν βρει το άλλο τους μισό στα γυρίσματα κάποιας ταινίας, η Ρόμπερτς γνώρισε τον άντρα της ζωής της στο πλατό του συγκεκριμένου φιλμ με τη διαφορά ότι εκείνος δεν βρισκόταν μπροστά, αλλά πίσω από τις κάμερες.

Δίνοντας συνέντευξη στην καλή της φίλη Γκουίνεθ Πάλτροου, η Ρόμπερτς είχε πει ότι την ημέρα που γνώρισε τον κάμεραμαν Ντάνι Μόντερ «αισθάνθηκε τη γη να δονείται». Τον ερωτεύτηκε ακαριαία και κεραυνοβόλα και οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν για δείπνο παρέα. Σε εκείνα τα πρώτα ραντεβού, η διάσημη ηθοποιός έχει εξομολογηθεί χαριτολογώντας, πως φρόντισε να εξηγήσει από νωρίς στον μέλλοντα σύζυγό της ότι είναι από εκείνες τις γυναίκες που τρώνε ολόκληρο το φαγητό τους, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να καταπιέζεται, τρώγοντας μισή σαλάτα κάθε φορά.

Η σχέση τους εξελίχθηκε με πολύ γρήγορους ρυθμούς και το ζευγάρι παντρεύτηκε μόλις έναν χρόνο αργότερα και έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Μάλιστα η Ρόμπερτς έχει επιλέξει την οικογένεια από την κινηματογραφική της καριέρα, κατεβάζοντας υπερβολικά πολύ τους επαγγελματικούς της ρυθμούς. Χαρακτηριστικό παραμένει το γεγονός ότι το 2005, μία χρονιά αφότου απέκτησε τα 2 από τα 3 παιδιά της η σταρ του Χόλιγουντ δεν συμμετείχε ούτε σε μία ταινία, θέλοντας να παραμείνει στο σπίτι μαζί τους. Το ίδιο συνέβη και το 2007 και το 2008 μετά την γέννηση του μικρούτερου γιου της. Και τις δύο αυτές χρονιές η Ρόμπερτς έπαιξε μόνο μικρούς ρόλους που απαιτούσαν το μίνιμουμ του χρόνου και των δυνατοτήτων της. 

Η ίδια έχει δηλώσει ότι ό,τι κι αν συμβεί η οικογένεια της θα είναι πάντα το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της. Παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να αναλαμβάνει κινηματογραφική πρότζεκτς και να δίνει το παρόν στο Χόλιγουντ, αποφεύγει συστηματικά τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ δεν συμμετέχει ποτέ σε events, καλέσματα και άλλες κοσμικές υποχρεώσεις της σόουμπιζ.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ποιο θεωρεί πως είναι το μυστικό της επιτυχίας του γάμου της με τον Ντάνι Μόντερ εκείνη απάντησε ξεκάθαρα: «Το γεγονός ότι είναι πάντα στο σπίτι. Πάντα είμαι εκεί και τον περιμένω να γυρίσει το βράδυ και πάντα τον φιλάω και τον αγκαλιάζω πριν φύγει το πρωί και αφού επιστρέφει από τη δουλειά. Ποτέ μην φεύγετε από το σπίτι χωρίς να φιλήσετε τον σύντροφό σας,» είχε πει η Τζούλια που φέτος συμπληρώνει 18 χρόνια παντρεμένη με τον αγαπημένο της Ντάνι.

Με αυτή την αφορμή έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Του έδωσε ένα ζεστό, τρυφερό φιλί και ανέβασε το στιγμιότυπο στο ίνσταγκραμ για να του ευχηθεί χρόνια πολλά. Με την απλή και λιτή λεζάντα «18», η φωτογραφία του ζευγαρίου συγκέντρωσε χιλιάδες λάικ και έγινε viral σε χρόνο μηδέν.

 

Δείτε παλαιότερη εξομολόγηση για τον σύζυγό της:

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved