Jeff Bridges και Susan Geston – 40 χρόνια μαζί, το μυστικό τους που κάνει τον έρωτα να διαρκεί για πάντα

POP UP TEAM
/
10 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Τζεφ Μπρίτζες είναι παντρεμένος με τη Σούζαν Γκέστον από το 1977 μέχρι σήμερα. Άρα ξέρει το μυστικό που κάνει τον έρωτα να διαρκεί για πάντα.

Κάτι άλλο σημαντικό στο να κρατήσεις έναν γάμο -ξέρω θα πεiς ότι είμαι τρελός- είναι να απαντάς συχνά στο ερώτημα “τι είναι η αγάπη;”. Οι λέξεις που μου έρχονται αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτό μυαλό, κατανόηση, ευγένεια, καλοσύνη και βέβαια όλα αυτά θέλουν δουλειά. Όλοι έχουμε μια φωτεινή και μια σκοτεινή πλευρά. Πρέπει αυτό να το αναγνωρίσεις στον άλλο. Να συνειδητοποιήσεις ότι ο καθένας πρέπει να έχει την προσωπική του ιστορία σε κάθε δεδομένη στιγμή. Να ξέρεις ότι ο καθένας έχει την δική του εκδοχή της πραγματικότητας και αυτό να το σέβεσαι» θα πει ο Τζεφ Μπρίτζες δίνοντας τη δική του εκδοχή για τις μακροχρόνιες σχέσεις, μιας και έχει πάει κόντρα σε όλους τους κανόνες του Χόλιγουντ, που θέλει τους έρωτες να σβήνουν και να χάνονται μόλις κλείσουν τα φώτα των φλας. 

«Αυτή η βιομηχανία πράγματι δεν φημίζεται για τις σχέσεις. Πάντοτε πίστευα ότι η σύζυγός μου τα καταφέρνει καλύτερα από μένα, εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω ό,τι έχω καταφέρει χωρίς την στήριξή της. Πράγματι είμαστε παντρεμένοι από το 1977 και μάλιστα γνωριστήκαμε 2 χρόνια νωρίτερα. Τα κατάφερε αυτή η γυναίκα να κάνει όλες αυτές τις ταινίες μαζί μου» θα συμπληρώσει.

Ένα από τα πράγματα που προσπαθώ σκληρά να κάνω σε καθημερινή βάση είναι να τηλεφωνώ στη γυναίκα μου για να τη ρωτήσω τι πράγματα της συμβαίνουν στη ζωή της.

Για τον Τζεφ ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, δε μπορούσε να πάρει τα μάτια του πάνω από την Σούζαν μόλις την πρωτοείδε. «Αυτή η γυναίκα θα είναι κάτι πολύ σημανττικό για εμένα» είπε και η ιστορία το επιβεβαίωσε. «Ήξερα ότι την ερωτεύτηκα τη στιγμή που την είδα». Της ζήτησε να βγουν για να πάρει αρχικά αρνητική απάντηση αλλά ο Τζεφ τελικά κέρδισε το κορίτσι.Έχουν τρεις κόρες, τις Ισαμπέλ Μπρίτζες, Χάιλι Ροζλουίζ Μπρίτζες, Τζέσικα Λίλι Μπρίτζες.

«Με τη σύζυγό μου οδηγούμε μέχρι το Όκλαντ για να δω τα κορίτσια μου και τα εγγόνια μου. Αλλά πιθανώς το τελευταίο πραγματικό ταξίδι με αυτοκίνητο ήταν και πάλι με τη σύζυγό μου, πριν από 40 χρόνια. Την απήγαγα από τη Μοντάνα και οδήγησα πίσω στο Λος Άντζελες» αποκαλύπτει η Μεγάλος Λεμπόφσκι. 

«Αυτός φέρνει την πλάκα και εγώ τη σταθερότητα στη σχέση»

.

«Είναι βασικό να ξεχωρίζεις τη δουλειά στον κινηματογράφο από την οικογένειά σου και να την κρατάς μακριά. Ένα από τα πράγματα που προσπαθώ σκληρά να κάνω σε καθημερινή βάση είναι να τηλεφωνώ στη γυναίκα μου για να τη ρωτήσω τι πράγματα της συμβαίνουν στη ζωή της. Και να της λέω τι πράγματα συμβαίνουν στη δική μου ζωή. Όταν μένεις μακριά από το αγαπημένο πρόσωπο για καιρό, όπως συμβαίνει όταν έχω δουλειά, ατροφεί η σχέση αν δεν ενδιαφέρεσαι για καθημερινά, ασήμαντα μικροπράγματα» λέει ο Τζεφ σαν συμβουλή για μια επιτυχημένη, μακροχρόνια σχέση ενώ η Σούζαν σε ανάλογη ερώτηση συμπλήρωσε: «Αυτός φέρνει την πλάκα και εγώ τη σταθερότητα στη σχέση».

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved