Ντέμι Μουρ: «Ο Μπρους Γουίλις ευθύνεται για το κακόγουστο μπάνιο μου»

POP UP TEAM
/
20 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η ηθοποιός έκανε ένα podcast από το σπίτι της και ανέβασε ένα βίντεο στο ίνσταγκραμ. Τότε, όλοι σχολίασαν πόσο κακόγουστο μοιάζει το μπάνιο της.

Ένα podcast μέσα από το μπάνιο της ηχογράφησε η Ντέμι Μουρ, ανεβάζοντας παράλληλα δύο φωτογραφίες στο ίνσταγκραμ. Οι χρήστες δεν θα μπορούσαν,όμως, να μην σχολιάσουν πόσο άσχημο, στα όρια του κιτς είναι το συγκεκριμένο δωμάτιο στο σπίτι της διάσημης ηθοποιού, το οποίο έχει μέσα ακόμα και καναπέ, μία μπανιέρα-τζακούζι και χαλί στο πάτωμα. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά ένα τεράστιο, κακοφτιαγμένο άγαλμα δεσπόζει με τρομακτικό τρόπο δίπλα στο τζακούζι, φέρνοντας στο νου αμερικανική, κινηματογραφική παρωδία. Κι όμως. Αυτό είναι στα αλήθεια το μπάνιο της Ντέμι Μουρ στην πραγματική ζωή.

Δείτε την ανάρτηση της στο ίνσταγκραμ.

Μετά τον χαμό που έγινε στα σόσιαλ μίντια με τους περισσότερους χρήστες να κάνουν πλάκα, σχολιάζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ένα τόσο άσχημο μπάνιο στον κόσμο, η Μουρ απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι διαθέτει πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σεθ Μάγιερς λέγοντας ότι για τη μοκέτα στο δάπεδο του μπάνιου ευθύνεται ο πρώην συζυγός της Μπρους Γουίλις. Την ίδια στιγμή τον δικαιολόγησε για την επιλογή του προσθέτοντας ότι υπήρχε λόγος που τοποθετήθηκε χαλί στο μπάνιο καθώς το σπίτι βρίσκεται στα βουνά και είναι πολύ «κρύο».

Τέλος, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να ηχογραφήσει το podcast της στο μπάνιο, είπε ότι το έκανε επειδή η ακουστική εκεί ήταν πολύ καλύτερη.

http://youtu.be/ovyxdGFWsug

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved