Κάνιε Γουέστ: Η Κιμ ήθελε να με κλείσει στο ψυχιατρείο

POP UP TEAM
/
22 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Κάνιε Γουέστ ανήρτησε στο Twitter τη Δευτέρα το βράδυ, ότι η σύζυγός του Κιμ Καρντάσιαν προσπάθησε να τον «κλείσει με τη βοήθεια ενός γιατρού» σε ίδρυμα, μετά το συγκλονιστικό του ράλι στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, για να προωθήσει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Daily Mail, η Κιμ σκέφτηκε να τον χωρίσει αν δεν αποτύχει η εκστρατεία του, αφού ο ράπερ αποκάλυψε δημόσια ότι το ζευγάρι είχε σκεφτεί την άμβλωση τότε που η Κιμ ήταν έγκυος στη Νορθ.

Τη Δευτέρα το βράδυ, ο 43χρονος Γουέστ ξεκίνησε ένα παραλήρημα στο Twitter στο οποίο δημοσιεύονται ακόμη και μηνύματα που φαίνεται να προέρχονται από το κινητό του τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια διέγραψε τα περισσότερα από τα tweets του.

Ο Γουέστ ζήτησε επίσης από τη σύζυγό του Κιμ και την Κρις Τζένερ του να τον καλέσουν στο ράντσο τους στο Ουαϊόμινγκ.

Ο Γουέστ έγραψε: «Η Κιμ προσπάθησε να φέρει έναν γιατρό για να με κλείσει μέσα» και στη συνέχεια ζήτησε η Κρις και η Κιμ να τον καλέσουν άμεσα.

Οι υποστηρικτές του εξέφρασαν την ανησυχία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την έκρηξη, αλλά ο δισεκατομμυριούχος φίλος του Γουέστ, Έλον Μασκ, διαβεβαίωσε ότι: «Μιλήσαμε για μια ώρα πριν. Φαίνεται καλά.»

Στο τελευταίο tweet με ένα screenshot ενός γραπτού μηνύματος που έστειλε στην Κρις Τζένερ έλεγε: «Αυτό Ye. Είσαι έτοιμη να μιλήσεις τώρα ή θα συνεχίσεις να αποφεύγεις τις κλήσεις μου.»

1647726 kanye1

Και τα δύο tweets διαγράφηκαν αργότερα.

Επίσης έγραψε στο Twitter «Αν με κλείσουν μέσα όπως το Μαντέλα θα ξέρετε γιατί.»

Σε ένα άλλο tweet που έχει διαγραφεί έγραφε: «Η Κρις δεν παίζει μαζί μου και δεν μου επιτρέπει να είμαι με τα παιδιά μου, όλοι σας προσπαθήσατε να με κλείσετε μέσα [στο ψυχιατρείο]».

Δευτερόλεπτα αργότερα, έγραψε στο Twitter: «Όλοι γνωρίζουν ότι η ταινία ‘Get Out’ είναι για μένα».

Η επιτυχημένη ταινία τρόμου Get Out επικεντρώνεται γύρω από έναν μαύρο άντρα που συναντά τους γονείς της λευκής φίλης του για πρώτη φορά και ανακαλύπτει τα ανατριχιαστικά πράγματα που κάνει η οικογένεια στους επισκέπτες σε μια προσπάθεια να επεκτείνει τη ζωή των μελών της, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής οργάνων και των μεταμοσχεύσεων εγκεφάλου.

Ο Γουέστ έγραψε επίσης για τη ροζ ταινία της Κιμ.

«Έβαλα τη ζωή μου σε κίνδυνο για τα παιδιά μου προκειμένου η μητέρα της Νορθ να μη χρειαστεί να πουλήσει το sex tape της», έγραψε σε ένα tweet που στη συνέχεια διέγραψε.

kanye01 5464

 

Πηγή: Daily Mail

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved