Κάμερον Ντίαζ στα 47 της: H μητρότητα είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί

POP UP TEAM
/
24 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Μήνυμα αισιοδοξίας προς όλες τις γυναίκες από την Κάμερον Ντίαζ, η οποία δυσκολεύτηκε αρκετά να αποκτήσει την κόρη της.

Η ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ δεν μπορεί να συγκρίνει με τίποτα από όσα έχει κάνει στη ζωή της, την ικανοποίηση και την πληρότητα που της έχει προσφέρει η μητρότητα.

Το λέει και το ξαναλέει, και το είπε ξανά στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον. Μάλιστα, για εκείνη η καραντίνα ήταν παράδεισος γιατί είχε την ευκαιρία να είναι κοντά στην υπέροχη κόρη της, που γεννήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

“Κάθε μέρα που περνάει είναι εντελώς διαφορετική, η ανάπτυξή της είναι τεράστια. Δεν είναι το ίδιο μωρό που ήταν χθες. Το χθες έχει φύγει κυριολεκτικά και το σήμερα είναι μία νέα μέρα και κάθε μέρα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιδί.

Και είναι τόσο υπέροχο να είσαι εκεί, να βλέπεις αυτή την εξέλιξη, να είσαι μέρος της και να μπορείς να τη βοηθάς να είναι ο εαυτός της. Είναι απλά υπέροχο. Είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ σε μένα και τον Μπέντζι. Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι”, ανέφερε η 47χρονη ηθοποιός.

Ακόμα, πρόσθεσε ότι ο σύζυγός της Μπέντζι Μάντεν είναι ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να φανταστεί, ενώ η κόρη της Ράντιξ, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μουσική όλων των ειδών: “Όταν πηγαίνουμε βόλτα με το αυτοκίνητο, ο Μπέντζι βάζει στο ραδιόφωνο αφροκουβανέζικη μουσική, και εγώ την βλέπω στο καθισματάκι να κουνάει τα ποδαράκια της και λέω: “ναι αυτό είναι το κορίτσι μου!””.

camesiz

Δεν θα προσλάβει νταντά
Η ηθοποιός έγινε μητέρα στα 47 της χρόνια, μετά από προσπάθεια σχεδόν πέντε ετών και δεν έχει σκοπό να χάσει ούτε δευτερόλεπτο από το μεγάλωμα της κόρης της.

Γιαυτό, σε αντίθεση με αυτό που θα περίμεναν πολλοί όμως, εξαιτίας των αμέτρητων επαγγελματικών της υποχρεώσεων, η διάσημη ηθοποιός αρνείται να προσλάβει νταντά για το παιδί της τουλάχιστον για τώρα που είναι ακόμη πολύ μικρό.

“Η Cameron θέλει να περνάει κάθε δευτερόλεπτο με το μωρό”, είπε πριν από λίγο καιρό πηγή από το περιβάλλον της, τονίζοντας ότι το ζευγάρι ήθελε να μείνει πολύ συγκεντρωμένο και αφοσιωμένο στη δημιουργία οικογένειας από τότε που παντρεύτηκε, το 2015.

Όσο για το πώς κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή τη γέννηση της κόρης τους, η ίδια πηγή ανέφερε ότι το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού κράτησε το μυστικό και κανείς δεν είπε κουβέντα, πριν κάνουν την επίσημη ανακοίνωση οι ίδιοι οι γονείς.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved