Τομ Χανκς και Ρίτα Γούιλσον συνάντησαν Μητσοτάκη-Μαρέβα και πόζαραν με τα ελληνικά διαβατήρια

POP UP TEAM
/
27 Ιουλίου, 2020

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον συναντήθηκαν με το πρωθυπουργικό ζεύγος στην Πάρο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μία φωτογραφία των τεσσάρων στο Instagram.

Στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου ο δημοφιλής ηθοποιός και η σύζυγός του είχαν πολιτογραφηθεί Έλληνες και στην φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μαρέβα Γκραμπόφσκι πόζαραν στον φακό με τα ελληνικά διαβατήριά τους ανά χείρας.

«Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες», έγραψε ο πρωθυπουργός στο Instagram ανεβάζοντας την φωτογραφία στον λογαριασμό του.

Στις 27 Δεκεμβρίου, ο τότε πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, είχε υπογράψει την τιμητική πολιτογράφηση του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Χανκς έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram ως Έλληνας πολίτης, γράφοντας τις ευχές του στα greeklish. 

«Ξεκινώ το 2020 ως επίτιμος πολίτης της Ελλάδας. Kronia pola! (που σημαίνει περίπου ευτυχισμένη χρονιά!)», έγραψε στον λογαριασμό του ο διάσημος ηθοποιός, συνοδεύοντας τις ευχές από μια φωτογραφία της σκιάς του που διαγράφεται πάνω σε ένα αρχαίο ελληνικό άγαλμα.

Τα τελευταία 11 χρόνια, ο δημοφιλής ηθοποιός και η σύζυγός του διατηρούν μία βίλα 450 τετραγωνικών μέτρων στην Αντίπαρο. Ακόμα και πριν επενδύσουν στην Ελλάδα, το ζευγάρι επισκεπτόταν κάθε χρόνο τη χώρα μας – άλλωστε η Γουίλσον είναι ελληνικής καταγωγής. 

Το πετρόκτιστο σπίτι τους βρίσκεται ανάμεσα στα Γλυφά και στη Χώρα και είναι χτισμένο σε μια έκταση περίπου έξι στρεμμάτων, η οποία είχε αγοραστεί πριν από δεκατέσσερα χρόνια.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved