David Gandy: Tο πιο σέξι μοντέλο των Dolce & Gabbana απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σύρο

POP UP TEAM
/
30 Ιουλίου, 2020

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πεθερός του David Gandy έχει αγοράσει σπίτι στη Σύρο όπου απολαμβάνει τις διακοπές του το κορυφαίο μοντέλο

Το μοντέλο, David Gandy που ξεχώρισε μέσα από τις διαφημιστικές καμπάνιες του αρώματος Light Blue του οίκου Dolce&Gabbana βρίσκεται στη Σύρο.

Στο σποτ του διάσημου οίκου, το μοντέλο με σέξι λευκό εσώρουχο σαγήνευε οποιοδήποτε θηλυκό βρισκόταν δίπλα του, μέσα σε μια μικρή βάρκα στη μέση του ωκεανού.

Ο David Gandy θεωρείται ο πιο κομψός αλλά και σέξι άνδρας του πλανήτη

 Το μοντέλο από την Βρετανία έγινε γνωστό το 2001, ύστερα από τη νίκη του σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό, και έπειτα ακολούθησε μια σπουδαία καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.

Ο 40χρονος Gandy συνδέθηκε άρρηκτα με τον οίκο Dolce&Gabbana πρωταγωνιστώντας σε πολλές καμπάνιες, που άφησαν ιστορία. Έχοντας πλέον γίνει είδωλο και πρότυπο, ο ίδιος γράφει το δικό του blog για χάρη της βρετανικής Vogue καθώς και lifestyle άρθρα στο Telegraph Men.

Το όνομά του βρισκόταν διαρκώς στην λίστα του βρετανικού GQ με τους πιο “Καλοντυμένους άνδρες” ενώ κέρδισε τον τίτλο του “Πιο Καλοντυμένου Άνδρα” το 2015 στα βραβεία “Men of the Year”.

Ο David Gandy κοιτά τον κόσμο από το επιβλητικό ύψος των 191 εκατοστών χωρίς ίχνος όμως έπαρσης ή υπερβολής· ο Βρετανός superstar της πασαρέλας μπορεί να κατάκτησε όποια κορυφή βρήκε στην καριέρα του, παραμένει όμως προσγειωμένος με έναν καθαρά old school τρόπο. Φέτος έγινε 40 χρονών, στο ενδιάμεσο πρόλαβε να ζήσει τα πάντα, δεν ξέχασε όμως ποτέ τις αρχές του.

Οι followers του στο Instagram ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο, οι ιντερνετικές αναφορές στο όνομά του πλησιάζουν τις 12 εκ., ενώ τα εξώφυλλα περιοδικών και τα editorial μόδας στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει είναι πραγματικά αμέτρητα – δεν τον έχουν άλλωστε χαρακτηρίσει άδικα ως τον πρώτο άνδρα super model.

H ιστορία του πηγαίνει πολύ πριν το 2006, όταν και η φωτογράφηση για τις ανάγκες του αρώματος Light Blue του Dolce & Gabbana, από τον μαγικό φακό του Mario Testino, τον έκανε διάσημο από τη μία άκρη του πλανήτη έως την άλλη μέσα σε μερικά clicks.

Υπήρξε πωλητής αυτοκινήτων, ήθελε να σπουδάσει κτηνίατρος, αλλά τελικά για καλή του τύχη άνοιξε μπροστά του ο λαμπερός –κυριολεκτικά- κόσμος της μόδας. Πολλά και σημαντικά brands (Dolce & Gabbana, Paul Kehl, M&S, Lucky Jeans, Johnnie Walker, Zara, Gant U.S.A., Hugo Boss, Russell & Bromley, H&M, Carolina Herrera, Massimo Dutti) του έχουν ζητήσει ξανά και ξανά να γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας τους.

sirosmode

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24.gr, το γνωστό μοντέλο βρίσκεται στο νησί της Σύρου εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ αναμένεται να κάτσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού μαζί με την σύζυγο του, νομικό Stephanie Mendoros.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πεθερός του David Gandy αγόρασε σπίτι στη Σύρο και συγκεκριμένα στο όμορφο χωριό του Φοίνικα.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved