Η ποπ σταρ Ρίτα Όρα σε διακοπές στην Ίμπιζα με το γιο του Κώστα Γαβρά, Ρομέν

POP UP TEAM
/
1 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Ρομέν Γαβράς, ο γιος του Κώστα Γαβρά, είναι ο νέος σύντροφος της Ρίτα Όρα, όπως επιβεβαίωσε σειρά φωτογραφιών που απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε γιοτ στην Ίμπιζα και συγκεκριμένα στη νήσο Φορμεντέρα.

Ο 39χρονος ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτης όπως και ο πατέρας του και η 29χρονη ποπ σταρ, κάνουν βουτιές από το κατάστρωμα του σκάφους.

Σύμφωνα με τη Sun, η σχέση τους, που μετρά τέσσερις μήνες, είναι σοβαρή και η Όρα ακόμα και στις πιο ξέφρενες εξόδους της έχει μάτια μόνο για τον Γαβρά. Όπως φέρεται να ισχυρίζεται πηγή του κοντινού περιβάλλοντος της Ρίτα Όρα: «Είναι η πρώτη φορά που [η Ρίτα] κάνει σοβαρή σχέση εδώ και πολύ καιρό». 

rita ora ibiza

Ο Ρομέν Γαβράς έχει σκηνοθετήσει ταινίες και έχει βραβευτεί στα MTV Video Music Awards για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Bad Girls» της M.I.A. Υπογράφει, επίσης, τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ «No Church in the Wild» του Κάνιε Γουεστ. Η μητέρα του είναι η Γαλλίδα κινηματογραφίστρια Μισέλ-Ρέι Γαβρά, με την οποία ο Κώστας Γαβράς έχει δύο ακόμη παιδιά, τους επίσης σκηνοθέτες Αλεξάντρ Γαβρά και Ζουλί Γαβρά. Ο Ρομέν έχει επίσης διακριθεί για τα διαφημιστικά σποτ που σκηνοθετεί.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο flix.gr σχετικά με τα έργα του για τη διαφήμιση, είπε: «Στα οικογενειακά τραπέζια πάντα με κοροϊδεύουν για το ότι κάνω διαφημιστικά, αλλά τώρα τελευταία πολύ λιγότερο γιατί πλήρωσα τις επισκευές στο σπίτι των γονιών μου και φυσικά τα χρήματα ήρθαν από τα διαφημιστικά. Στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να είσαι μόνο σκηνοθέτης του κινηματογράφου. Εκτός κι αν κανεις εμπορικές ταινίες, αλλά αν θες να είσαι ανεξάρτητος και να κάνεις τις ταινίες που θες κάθε τρία τέσσερα χρόνια, πρέπει να βρεις ένα σύστημα που λειτουργεί και που σου επιτρέπει να επιβιώνεις».

http://youtu.be/Vm7jEyLCMLw

Η Rita Ora είναι από τις πιο γνωστές ποπ σταρ του καιρού μας

Ο νεαρός Γαβράς, έχει σκηνοθετήσει αρκετά φιλμ

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved