Adele: Αγνώριστη στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και δείχνει την αγάπη της στην Beyonce

POP UP TEAM
/
4 Αυγούστου, 2020

H φωτογραφία που ανέβασε η Adele στο Instagram και στην οποία δείχνει την αγάπη της για την Beyonce έχει συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια like

H κυκλοφορία του φιλμ ”Black is King”, της Beyonce ενθουσίασε όχι μόνο το κοινό της αλλά ακόμη και τους συναδέλφους της. Συγκεκριμένα, σε εκδηλώσεις θαυμασμού, στο instagram, προχώρησε και η Adele η η οποία έδειξε για ακόμα μια φορά τη μεγάλη της αγάπη για την τραγουδίστρια αφού όχι μόνο ανέβασε ένα post αφιερωμένη σ’ αυτή, αλλά εμπνεύστηκε και από την εμφάνιση της.

adelelikebe

Κατά τη διάρκεια του film, ένα από τα πολλά ρούχα της Beyonce, είναι μια ολόσωμη φόρμα με print μισοφέγγαρου, από τη σχεδιάστρια Marine Serre. Η Αdele φόρεσε το ίδιο αλλά εκείνη επέλεξε top. H φωτογραφία έχει συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια like.

«Ευχαριστούμε Queen που μας έκανες να νιώσουμε αγάπη μέσα από την τέχνη σου» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, που τη δείχνει χαμογελαστή κάτω από μία οθόνη, με το στιγμιότυπο του φιλμ με την εν λόγω φόρμα.

Aξίζει να σημειωθεί πάντως πως εκτός των άλλων εντύπωση στους χρήστες του διαδικτύου έχει προκαλέσει η θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση της Αdele η οποία ποζάρει με πολλά κιλά λιγότερα και εντελώς διαφορετική κόμμωση- που παραπέμπει στα σγουρά μαλλιά της Beyonce.

Οι δύο τραγουδίστριες έχουν στενή φιλική σχέση.

adelebeyon

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved