Ο Ράιαν Ρέινολντς λέει πως με την σύζυγό του, Μπλέικ Λάιβλι, εξακολουθούν να νιώθουν άσχημα για τον γάμο τους το 2012, σε μία πρώην φυτεία στη Νότια Καρολίνα.

Το θέμα προέκυψε ξανά στη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης του ηθοποιού στο Fast Company. Το περιοδικό σημείωσε πως ο Ρέινολντς είχε χαρακτηριστεί «υποκριτής» το 2018 μετά από ένα μήνυμα στο Twitter όπου εξέφραζε την υποστήριξή του στην ταινία «Black Panther». 

Ο ηθοποιός είπε στο περιοδικό πως η διοργάνωση του γάμου τους στο Boone Hall, μια πρώην φυτεία στη Νότια Καρολίνα, είναι «κάτι για το οποίο πάντα θα αισθανόμαστε βαθιά και απερίφραστα μετανιωμένοι». «Είναι αδύνατον να συμφιλιωθούμε με όλο αυτό. Εκείνο που είδα τότε ήταν ένας γαμήλιος χώρος στο Pinterest. Αυτό που είδαμε μετά ήταν ένα μέρος χτισμένο πάνω σε μια συγκλονιστική τραγωδία», ανέφερε. 

Ένα τέτοιο λάθος, όπως είπε, μπορεί να σε κάνει «να κλειστείς στον εαυτό σου ή να επαναπροσδιορίσεις πράγματα και να αναλάβεις δράση», κάτι που αποφάσισαν να κάνουν με την Μπλέικ Λάιβλι, έχοντας έκτοτε δωρίσει αρκετά εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

Με πληροφορίες από edition.cnn, lifo