Η Κέιτι Πέρι μιλά για τις μαύρες σκέψεις που έκανε και για την κατάθλιψη

POP UP TEAM
/
6 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Τις μαύρες σκέψεις που έκανε όταν είχε ξύσει πάτο από την κατάθλιψη αποκάλυψε η Κέιτι Πέρι.

Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια λέει ότι φοβόταν πως δεν θα ζούσε για να δει το 2018 όταν το 2017 είχε πέσει πολύ ψυχολογικά εξαιτίας των κακών κριτικών και των κακών κυκλοφοριακών επιδόσεων του πέμπτου άλμπουμ της.

«Ηταν σαν να είχα στραμπουλήξει τον εγκέφαλό μου και να χρειαζόμουν πατερίτσες» λέει σε νέα συνέντευξή της η αρραβωνιαστικιά του Ορλάντο Μπλουμ αναφερόμενη στα φάρμακα που κατέφυγε για να τη βοηθήσουν να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά της προβλήματα. «Κάποιες φορές οι άνθρωποι χρειάζονται μια φαρμακευτική πατερίτσα» εξήγησε μιλώντας στους «Sunday Times».

«Χρειάστηκε να κάνω την επιλογή να αλλάξω τον εαυτό μου όταν έξυσα πάτο. Δεν μου έμενε άλλη επιλογή παρά να περάσω από αυτό το συναισθηματικό, πνευματικό, ψυχολογικό ταξίδι γιατί διαφορετικά πιθανότατα να μη ζούσα να δω το 2018. Δοκίμασα φάρμακα και αυτό είχε πολύ έντονα αποτελέσματα. Έκανα αυτό το ταξίδι και τώρα απλά απολαμβάνω τη διαδρομή. Δεν είμαι πια μια διψασμένη, απελπισμένη ποπ σταρ που χρειάζεται να φτάσει συγκεκριμένα νούμερα για να νιώσει ότι αξίζει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η τραγουδίστρια δεν παίρνει πια φάρμακα και δηλώνει φανατική του διαλογισμού για την επίτευξη της ψυχικής ισορροπίας.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved