Σάλος στο διαδίκτυο με την με Χερντ επειδή μπήκε χωρίς σουτιέν σε τζαμί

POP UP TEAM
/
18 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ τόσο γιατί φόρεσε την χιτζάμπ ως αξεσουάρ όσο και γιατί όπως παρατήρησαν οι χρήστες του διαδικτύου δεν δεν φορούσε σουτιέν μέσα από το μπλουζάκι. 

Η ηθοποιός βρίσκεται για διακοπές στην Κωνσταντινούπολη και όπως έδειξε από τις αναρτήσεις της επισκέφθηκε ορισμένα από τα τζαμιά της πόλης. Ωστόσο, μάλλον δεν το φανταζόταν ότι η αμφίεση της σε αυτά θα προκαλούσε σωρεία αντιδράσεων ειδικά των χρηστών του twitter. 

«Πραγματικά μπήκε σε ένα τζαμί στην Κωνσταντινούπολη με τις θηλές της να φαίνονται έτσι; Ασεβής!» λέει ένας από τους χρήστες του twitter.

«Η Amber Heard, η ακτιβίστρια και η ανθρωπίστρια που ενδιαφέρεται περισσότερο να δείξει τις θηλές της σε μια φωτογραφία instagram παρά να ντυθεί με σεβασμό για την περίσταση. Λυπάμαι Κωνσταντινούπολη πρέπει να την αντιμετωπίσετε» αναφέρει άλλος. 

«Δεν έχει κανέναν σεβασμό για τις θρησκείες και το έχουμε δει πολλές φορές. Χρησιμοποιεί τη χιτζάμπ ως αξεσουάρ» έγραψε χαρακτηριστικά άλλος χρήστης του twitter.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved