Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ, θα δουλέψουν ξανά μαζί για καλό σκοπό

POP UP TEAM
/
20 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το διαζύγιο ανάμεσα στη Jennifer Aniston και τον Brad Pitt, και ο γάμος του ηθοποιού με την Angelina Jolie, είναι ένα από τα αγαπημένα – και χιλιοειπωμένα- stories του Hollywood.

To διαζύγιο, ωστόσο, του γοητευτικού πρωταγωνιστή με τη Jolie αναζωπύρωσε τις ελπίδες για επανασύνδεση με την πρώην σύζυγό του. Και έκτοτε κάθε συνάντηση των δυο “πρώην” γράφει πρωτοσέλιδα.

Η αρχή έγινε με την αγκαλιά που αντάλλαξαν στα παρασκήνια των SAG Awards στις αρχές του φετινού έτους και τώρα φαίνεται πώς έπεται συνέχεια αφού Aniston και Pitt υπέγραψαν για να συμμετάσχουν σε μια virtual ανάγνωση για καλό σκοπό.

Ο λόγος για την ψηφιακή ανάγνωση του κλασικού εφηβικού βιβλίου “Fast Times at Ridgemont High” του Cameron Crowe, στο οποίο βασίστηκε η ομώνυμη ταινία του 1982 με πρωταγωνιστή τον Sean Penn. Στο ίδιο τραπέζι ανάγνωσης με τον Pitt και την Aniston, το οποίο θα μεταδοθεί live, θα καθίσουν και άλλοι σταρ, όπως οι Morgan Freeman, Henry Golding, Shia LaBeouf, Matthew McConaughey, Julia Roberts, Dane Cook, Jimmy Kimmel και φυσικά, ο Sean Penn.

Σκοπός της livestreaming αυτής virtual ανάγνωσης είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για τον μη – κερδοσκοπικό οργανισμό CORE που έχει ιδρύσει ο Penn για να βοηθήσει κοινότητες που πλήττονται οικονομικά. Αυτή την περίοδο, ο οργανισμός έχει αναλάβει να χρηματοδοτεί τη διεξαγωγή τεστ για τον COVID-19 στις Η.Π.Α.

Το livestream θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21/08 στις 20.00 (ώρα Η.Π.Α) μέσα από τις σελίδες του CORE σε Facebook και Tik Tok.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved