Νέο Μυστικό πρότζεκτ για τον Χάρι και τη Μέγκαν: Παραγωγοί στο Χόλιγουντ 

POP UP TEAM
/
20 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το νέο τους επαγγελματικό βήμα ετοιμάζονται να κάνουν στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που εδώ και λίγους μήνες έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στις ΗΠΑ μαζί με τον 15 μηνών γιό τους, Άρτσι.

Όπως αποκάλυψε ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο αμερικανικό περιοδικό Variety ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, ήδη, από τον Ιούνιο, βρίσκονται σε συζητήσεις με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα προκειμένου να πραγματοποιήσουν ένα πρότζεκτ, το οποίο προς το παρόν κρατούν επτασφράγιστο μυστικό.

Aν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν το πρότζεκτ που προτείνει ο Βρετανός γαλαζοαίματος και η Αμερικανίδα, πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits, είναι κάποιο ντοκιμαντέρ, τηλεοπτική σειρά ή ταινία, το σίγουρο είναι πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν επιθυμεί πλέον να εργαστεί μπροστά από τις κάμερες αλλά ως παραγωγός με συνεργάτη τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ και έκτο στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας.

Ανώνυμες πηγές κοντά στο λαμπερό ζευγάρι αποκάλυψαν πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν συζητήσει για το μυστικό πρότζεκτ τους με το μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο NBCUniversal και μίλησαν με υψηλά ιστάμενα στελέχη, όπως είναι η Μπόνι Χάμερ, επικεφαλής των NBC Universal Content Studios, παλιά γνώριμη της δούκισσας του Σάσεξ από την εποχή που εκείνη πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά Suits.

Πάντως, ο Βρετανός γαλαζοαίματος φαίνεται πως επιθυμεί διακαώς να κάνει στροφή στην «επαγγελματική» του ζωή και να δοκιμάσει την τύχη του στα τηλεοπτικά πλατό. Την περασμένη εβδομάδα ο Χάρι έκανε μια εμφάνιση – έκπληξη στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Netflix «Rising Phoenix», το οποίο θα προβληθεί στα τέλη του μήνα και διηγείται την ιστορία των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Τον Ιούνιο ο πρίγκιπας και η σύζυγός του υπέγραψαν συμβόλαιο με το πρακτορείο Harry Walker Agency για την εκφώνηση ομιλιών έναντι αδράς αμοιβής. Με το ίδιο πρακτορείο, που έχει την έδρα του στη Νέα Υόρκη, συνεργάζονται, ήδη, τα ζεύγη Ομπάμα και Κλίντον.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν την απόφασή τους να εγκαταλείψουν το παλάτι και το Ηνωμένο Βασίλειο για να ζήσουν μια οικονομικά ανεξάρτητη ζωή, μακριά από το «ασφυκτικό» βασιλικό πρωτόκολλο και τα επίσημα καθήκοντα που αυτό επέβαλλε στο ζευγάρι. Έτσι, όταν ολοκληρώθηκε το Megxit στα τέλη Μαρτίου, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ εγκατέλειψαν τη Βρετανία και αρχικά εγκαταστάθηκαν στη Νήσο Βανκούβερ του Καναδά ενώ εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού μετακόμισαν στο Λος Άντζελες, γενέτειρα της Μέγκαν Μαρκλ.

Η οικογένεια του πρίγκιπα Χάρι έμεινε για λίγους μήνες στην πολυτελή έπαυλη του ηθοποιού και παραγωγού Τάιλερ Πέρι, στο Μπέβερλι Χιλς ενώ τον Ιούλιο ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αγόρασαν την πρώτη τους κοινή κατοικία, μία έπαυλη με εννέα κρεβατοκάμαρες και 16 μπάνια στο Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα, της οποίας η αξία ανέρχεται στα 14.650.000 δολάρια.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ,protothema

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved