Έλεν Ντε Τζένερις: Πώς γκρεμίστηκε μέσα σε μια νύχτα η εικόνα της βασίλισσας της τηλεόρασης

POP UP TEAM
/
21 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ένα απίστευτα αρνητικό κλίμα με βαριές κατηγορίες έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγους μήνες σε βάρος της διάσημης και πολύ αγαπητής μέχρι τότε παρουσιάστριας Έλεν Ντε Τζένερις.

Η αρχή έγινε μέσω twitter, ενδεχομένως για πλάκα, όταν ο γνωστός κωμικός Κέβιν Πόρτερ, ο ζήτησε από τους χρήστες του twitter να δημοσιεύσουν τις πιο τρελές ιστορίες που έχουν ακούσει για την Ελεν, σχετικά με το πόσο κακός άνθρωπος είναι. Στόχος του ήταν τα μηνύματα να βοηθήσουν την συλλογή χρημάτων για την LA Food Bank. Και διευκρίνισε ότι τα μηνύματα έπρεπε να είναι αληθινά.

Κάπως έτσι άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για την παρουσιάστρια, αφού η συμμετοχή του κόσμου ήταν τεράστια και ο καθένας είχε να διηγηθεί απίστευτες ιστορίες ξεσηκώνοντας ένα κύμα οργής σε βάρος της. 

“Η Ελεν Ντε Τζένερις είναι ο πιο κακός άνθρωπος στη γη” έλεγαν μεταξύ άλλων ενώ εξομολογούνταν απίστευτα περιστατικά που είχαν ζήσει μαζί της.

Σοβαρές καταγγελίες σε βάρος της ΝτεΤζένερις…

Το αρνητικό κλίμα συνεχίστηκε όταν ένας νυν και δέκα πρώην εργαζόμενοι στο “The Ellen DeGeneres Show” μίλησαν στο Buzzfeed News για τα όσα βίωσαν δουλεύοντας για τη διάσημη παρουσιάστρια – κωμικό, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με τις συνθήκες στο χώρο εργασίας της εκπομπής, ο οποίος λένε ότι είναι γεμάτος με “ρατσισμό, φόβο και εκφοβισμό”.

“Ρατσιστικά σχόλια, φόβο και μικροεπιθέσεις”, προσβολές, και ένα γενικότερο περιβάλλον εκφοβισμό, υπέμεναν οι υπάλληλοι του πιο διάσημου σόου της τηλεόρασης, που έχει φιλοξενήσει τους πιο διάσημους σταρ του πλανήτη.

ellen degeneres fired

Οι παραγωγοί που παραιτήθηκαν

Όταν το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, από την έρευνα προέκυψε ότι το πρόβλημα δεν ήταν μόνο η παρουσιάστρια αλλά οι τρεις εκτελεστικοί παραγωγοί που είναι υπεύθυνοι για το προσωπικό, οι οποίοι εφάρμοζαν αυτό το αίσθημα εκφοβισμού.

Ουσιαστικά εκβίαζαν το προσωπικό καθώς πίστευαν ότι όλοι όσοι εργάζονται στο The Ellen Show ήταν τυχεροί που εργάζονται εκεί. Δηλαδή αν σας αρέσει, αν δεν σας αρέσει μπορείτε να φύγεται και θα προσλάβουμε κάποιον άλλο”.

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, οι τρεις κορυφαίοι παραγωγοί της εκπομπής της Έλεν Ντε Τζένερις καρατομήθηκαν με φόντο με κατηγορίες που εκτός από την κακή συμπεριφορά φτάνουν και στα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Όπως μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ η Έλεν Ντε Τζένερις ανακοίνωσε τις αλλαγές σε τηλεοπτική συνάντηση με το προσωπικό, και είπε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εσωτερική έρευνα.

“Νίπτει τας χείρας της”

Αν και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ντε Τζένερις δεν γνώριζε τι συνέβαινε στην εκπομπή της, η ίδια έστειλε ένα μήνυμα προς τους ανθρώπους που εργάζονται για την εκπομπή της, τονίζοντας ότι λυπάται πολύ για αυτό που έχει γίνει εν αγνοία της. Μάλιστα, κάποια στιγμή φάνηκε φορτισμένη συναισθηματικά και δάκρυσε.

Η ίδια ως Πόντιος Πιλάτος “νίπτει τας χείρας της” θέλοντας να δείξει ότι δεν γνώριζε τίποτα. Μάλιστα αποστασιοποιήθηκε από τους ισχυρισμούς για τοξικό εργασιακό περιβάλλον στο σόου της, λέγοντας στο προσωπικό ότι “δεν εκπροσωπήθηκε καλά” από “ανθρώπους που εργάζονται μαζί μου και για μένα”.

Παρόλα αυτά ζήτησε συγγνώμη από όλους και τους είπε ότι “χαίρεται που της γνωστοποιήθηκαν τα ζητήματα”.

Εκπρόσωπος της Warner Brothers επιβεβαίωσε το σόου έχει διακόψει τη συνεργασία του με τους εκτελεστικούς παραγωγούς Εντ Γκλάβιν και Κέβιν Λίμαν, και τον συν-εκτελεστικό παραγωγό Τζόναθαν Νόρμαν.

 

Με πληροφορίες από thetoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved