Τέιλορ Σουίφτ: Δώρισε 30.000 δολάρια σε 18χρονη για να σπουδάσει

POP UP TEAM
/
22 Αυγούστου, 2020

Και τον Αύγουστο του 2019 η τραγουδίστρια είχε δωρίσει 4.000 δολάρια σε θαυμάστριά της για τα δίδακτρα των σπουδών της.

Την πολυετή προσπάθεια μιας κοπέλας να τα καταφέρει να σπουδάσει αναγνώρισε η δημοφιλής τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift), δωρίζοντάς της 30.000 δολάρια προκειμένου να ανταπεξέλθει η κοπέλα στα δίδακτρα του πανεπιστημίου της.

Πιο συγκεκριμένα, η Vitoria Mario είναι μία μαύρη κοπέλα, που όταν έφτασε ως μετανάστρια το 2016 στη Βρετανία από την Πορτογαλία, τη χώρα καταγωγής της, δεν μπορούσε να αρθρώσει ούτε μία λέξη στα αγγλικά. Ωστόσο, καταβάλλοντας συνεχείς προσπάθειες, πήρε διακρίσεις και πέρασε με επιτυχία σε μόλις δύο χρόνια διαγωνίσματα στα οποία οι Βρετανοί μαθητές δοκιμάζονται αφού ολοκληρώσουν πέντε χρόνια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Έτσι, όταν στις τελικές εξετάσεις του Λυκείου, πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία που θα μπορούσε, της έγινε πρόταση να σπουδάσει στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου του Γουόρικ.

Έτσι, η κοπέλα, που είναι ορφανή από πατέρα και η μητέρα της παραμένει στην Πορτογαλία, δημιούργησε την καμπάνια «GoFundMe», ζητώντας τη συνδρομή του κόσμου ώστε να συγκεντρώσει τις 50.000 δολάρια που χρειαζόταν για να μπορέσει να σπουδάσει. Η Mario εξήγησε στην εν λόγω καμπάνια πως δεν είναι εύκολο για εκείνη να πάρει κάποιο δάνειο καθώς δεν διαθέτει μόνιμη διεύθυνση κατοικίας στη Βρετανία. Παράλληλα, διευκρίνισε πως πριν ξεκινήσει την καμπάνια, απευθύνθηκε σε τουλάχιστον 442 εταιρείες για χορηγία αλλά είτε την απέρριψαν είτε δεν έλαβε ποτέ απάντηση.

Ωστόσο, κάπως έτσι η ιστορία της Mario έφτασε στα αυτιά της Τέιλορ Σουίφτ η οποία και δώρισε στη μέλλουσα φοιτήτρια 30.000 δολάρια, δίνοντάς της, με αυτό τον τρόπο, το πολυπόθητο εισιτήριο που έψαχνε για τις ακαδημαϊκές της σπουδές. Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Σουίφτ συνδράμει οικονομικά νέους ανθρώπους. Πριν από ένα χρόνο, τον Αύγουστο του 2019 έγινε γνωστό πως η τραγουδίστρια δώρισε 4.000 δολάρια σε θαυμάστριά της για τα δίδακτρα των σπουδών της.

taylor swift donate money math student 1200

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved