Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες από την ανάρτηση του Λεωνίδα Μπαλάφα σχετικά με τις μάσκες, τον κορονοϊό, την «υποδούλωση» του κόσμου από τα «τσιπάκια» και τα «5G». Έπειτα από αυτή την δημοσίευση, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να διώξει από το Samano Festival τον τραγουδιστή.

Η ανάρτηση του τραγουδοποιού έχει προκαλέσει την αντίδραση αρκετών χρηστών του Διαδικτύου που τη σχολιάζουν είτε αρνητικά είτε με ειρωνεία.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:

leoniidas 1

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοίνωσε ότι «κόβει» τον Λεωνίδα Μπαλάφα από το Samano Festival.

Μετά ο ίδιος ο τραγουδιστής στο Facebook του, κατείγγειλε δημόσια τον διάσημο σεφ, ότι δεν σέβεται την «ελευθερία του λόγου». «Λόγω της ανάρτησης μου, το Samano Festival και ο Κουτσόπουλος μόλις με ενημέρωσαν ότι με βγάζουν από το line-up. Εμένα και άλλους επτά ανθρώπους, τους μουσικούς μου και τον ηχολήπτη. Ελευθερία του λόγου δεν υφίσταται πια. Άιντε και καλή τύχη μάγκες».

 

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απάντησε με τον δικό του τρόπο στον Λεωνίδα Μπαλάφα χωρίς, ωστόσο, να κάνει αναφορά στο όνομα του τραγουδιστή:

«Παλιά, εκεί στα 16 το πρώτο δίπλωμα που μπορούσες να βάλεις ήταν στην τροχαία για μηχανάκι μέχρι 50cc. Εμείς τότε, "αχόρταγοι εραστές" της ταχύτητας, το κάναμε το glx όλο nikel και του πειράζαμε το μοτέρ να το κάνουμε 72cc ή 90αρι. Επί της ουσίας δηλαδή, με 8 χιλιόμετρα παραπάνω θα πηγαίναμε, αλλά οκ, μας έφτανε.

Το πρώτο εγκεφαλικό το έπαθε η κ. Μαρία όταν ήρθε η ανακοίνωση της απόφασης για την αγορά. Όταν έμαθε και γι' αυτή τη "μίνι" παρανομία αναστέναξε (τι έχεις τραβήξει κι εσύ ρε μάνα) και μου είπε να κάνω ότι νομίζω αρκεί να έχω σκεφτεί καλά τις συνέπειες των πράξεων μου. Με Sebring εξάτμιση, όλο nikel, πειραγμένο καρμπυρατέρ και 72 cc Glx όργωνα τους δρόμους με το ημιπαρανομο "δίτροχο" βέλος μου. Την πρώτη φορά που με πήγαν στο τμήμα. Μη έχοντας το δίπλωμα που να με καλύπτει το τηλεφώνημα ήταν εννοείται στην κ. Μαρία. - έλα μαμά, με έχουν στο τμήμα. - τουτ τουτ.... Μου το έκλεισε... Μόλις γύρισα μυξοκλαιγοντας σπίτι ένοιωθα προδομένος από την εγκατάλειψη. Αργότερα κατάλαβα την αξία εκείνης της κίνησης (φαντάζομαι δε το έκανε με ευκολία) της κ. Μαρίας. Μόλις μας είχε μάθει να είμαστε υπεύθυνοι και συνεπείς απέναντι στα λόγια και τις πράξεις μας και το οποίο κόστος μπορεί να προκύπτει.

Υγ η προσωπική μας αισθητική αλλά και οι απόψεις μας διαμορφώνουν τον κοινωνικό μας περίγυρο.

Υγ2 οι μόνες απορίες μου σε σχέση με τις διάφορες θεωρίες είναι πως γίνεται στα 38 να έχω ένα συρτάρι γεμάτο μονές κάλτσες. Πού πάνε τα ταίρια τους, όταν ενώ εσύ ο ίδιος έχεις βάλει το πλυντήριο ανοίγοντάς το (ανεξάρτητα από το πρόγραμμα πλύσης που έχεις επιλέξει) το ζευγάρι λείπει; Και γιατί δεν έχω δει ποτέ κανέναν Ρομα να φοράει γυαλιά μυωπίας;»

Υγ3 ασχέτως ποτέ θα λάβει χώρα το φεστιβάλ, περιμένοντας κι εμεις να δούμε τις εξελίξεις, θα γίνει στο πλαίσιο της ασφάλειας και των μέτρων που ως "διοργανωτές" οφείλουμε να εξασφαλίσουμε απέναντι στους καλλιτέχνες, τον κόσμο που θα εργάζεται εκεί και στον κόσμο που θα έρθει να το χαρεί. Οποίος έχει διαφορετική προσέγγιση ας έρθει να βάλει την δική του υπογραφή!

Υγ4 αν δείτε ένα κορίτσι που σας αρέσει και η μάσκα σας κρύβει το χαμόγελο, μην τα παρατήσετε. Κλείστε της το μάτι» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.