Οι λεπτομέρειες της βάφτισης του Άρτσι: πώς σπάνε το πρωτόκολλο ξανά

POP UP TEAM
/
2 Ιουλίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Οι λεπτομέρειες της βάφτισης του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ άρχισαν να κυκλοφορύν στα διεθνή Μέσα και είναι τουλάχιστον άξιες συζήτησης, αν όχι προκλητικές για τα μέλη της βασιλικής οκογένειας. Ο μικρός Άρτσι Χάρισον, που γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019, θα πάρει την ευχή του βαπτίσματος στο παρεκκλήσι του Windsor μπροστά σε περίπου 25 προσκεκλημένους, κεκελισμένων των θυρών.

Ακριβώς όπως έπραξαν και με την γέννηση του παιδιού τους, το ζευγάρι αποφάσισε η βάφτιση να είναι ιδιωτική, να μην κυκλοφορήσουν φωτογραφίες, ακόμα κι αν είναι παράδοση αιώνων να δίνονται επίσημες φωτογραφίες της μέρας της βάφτισης των μελών της βασιλικής οικογένειας. “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα δώσουν φωτογραφίες”, υπογραμμίζει ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους του βασιλικού ρεπορτάζ της Βρετανίας, ο Ριτζ Φιτγουίλιαμς.

Φαίνεται ότι το χρώμα της βάφτισης θα είναι αμερικάνικο, ώστε να υποστηριχτεί και η αμερικάνικη κληρονομιά από τη μαμά Μέγκαν . Σύμφωνα με πηγές των Βρετανών δημοσιογράφων η βάφτιση λέγεται ότι θα γίνει την 4η Ιουλίου, μέρα εθνικού εορτασμού της Αμερικής, που δείχνει να εξυπηρετεί και την βασίλισσα γιαγιά Ελισάβετ.

 http://youtu.be/nwxxui8BOWk

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved