Μπραντ Πιτ: Αυτή είναι η νέα 27χρονη εκτυφλωτική σύντροφός του

POP UP TEAM
/
28 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το ζευγάρι κάνει κοινές διακοπές στη νότια Γαλλία. Στο αεροδρόμιο  δεν σταματούσαν να φιλιούνται, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των τρίτων.

Πριν από μερικούς μήνες οι κοινές εμφανίσεις του Μπραντ Πιτ με τη Άλια Σόουκατ είχαν οδηγήσει τα διεθνή ταμπλοίντ στο συμπέρασμα ότι αυτό είναι το νέο, hot ζευγάρι της παγκόσμιας σόουμπιζ. Οι δυο τους δεν είχαν διαψεύσει, αλλά ούτε και επιβεβαιώσει τα δημοσιεύμετα αλλά από μία στιγμή και μετά κανείς δεν τους ξαναείδε μαζί. Πολλοί υποστηρίζουν ότι ανάμεσα τους δεν υπήρξε παρά μία στενή φιλία καθώς μοιράζονται μία μεγάλη, κοινή αγάπη για την τέχνη. 

Και φαίνεται πως τελικά ο σχετικά πρόσφατα χωρισμένος Πιτ, όσο οι φήμες τον ήθελαν ερωτευμένο με τη Σόουκατ, εκείνος είχε ήδη βρει νέο κορίτσι και μάλιστα η σχέση του μαζί της έχει προλάβει να προχωρήσει αρκετά.  

Ο διάσημος ηθοποιός εθεάθη, λοιπόν, στο αεροδρόμιο Le Castellet της Γαλλίας να αποβιβάζεται από ένα ιδιωτικό αεροσκάφος μαζί με την 27χρονη Νικόλ  Ποτουράλσκι, η οποία είναι μοντέλο με καταγωγή από τον Πολωνία. 

Μάλιστα τα δημοσιεύματα που συνοδεύουν τις φωτογραφίες, οι οποίες εδώ και λίγες ώρες κάνουν τον γύρο του ίντερνετ, υποστηρίζουν ότι ο Πιτ και η Ποτουράλσκι έκαναν σαν ερωτευμένοι έφηβοι κατά την παραμονή τους στο αεροδρόμιο, φιλιούντουσαν συνέχεια ενώ ο Μπραντ ήταν πολύ προστατευτικός μαζί της. 

Τα δημοσιεύματα εικάζουν πως το νέο ζευγάρι βρίσκεται ήδη στην έπαυλη του ηθοποιού στη νότια Γαλλία, εκεί που έγινε και ο γάμος του με την Αντζελίνα Τζολί το 2013. Το πρώην ζευγάρι είχε αγοράσει την έκταση 1.100 στρεμμάτων έναντι 60 εκατομμυρίων δολαρίων και πιστεύεται ότι έχουν ξοδέψει περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια για την ανακαίνισή του.

Όσο για την απίστευτα όμορφη Νικόλ  Ποτουράλσκι ήδη γνωρίζουμε πως γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία ενώ πλέον μένει μόνιμα στο Βερολίνο και το Λος Άντζελες. 

Εκτός από όμορφη, είναι και έξυπνη, καθώς τα 10 χρόνια σταδιοδρομίας στις πασαρέλες του κόσμου την βοήθησαν να γίνει πολύγλωσση καθώς μιλάει 5 γλώσσες.

Η Νικόλ κατάγεται από το Μπέργκαμεν της Γερμανίας, που βρίσκεται στην παλιά βιομηχανική περιοχή του Ρουρ και έχει ρίζες από την Πολωνία. Στην σελίδα της στο Facebook, το μοντέλο, που είναι αγαπημένη της βρετανίδας σχεδιάστριας Vivienne Westwood, αποκαλύπτει, επίσης, ότι είναι ελεύθερη.

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved