Νικόλ Κίντμαν: Αποκομμένα από τη μητέρα τους, τα μεγαλύτερα παιδιά της που έχει υιοθετήσει με τον Τομ Κρουζ

POP UP TEAM
/
29 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Τομ Κρουζ δεν είναι μια απλή περίπτωση ανθρώπου όσον αφορά τις σχέσεις του. Μετά τις αποκαλύψεις της δεύτερης συζύγου του Κέιτι Χολμς, ότι της είχε απαγορεύσει να κάνει οποιαδήποτε σχέση μετά το διαζύγιο – και ποιος ξέρει πόσες ακόμα απαγορεύσεις της είχε επιβάλλει – η Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε ότι και εκείνη έχει περάσει δύσκολα.

Ο λόγος είναι τα δύο υιοθετημένα παιδιά που έχει με τον σταρ του Χόλιγουντ.

Δεν βλέπει τα παιδιά της

Η Νικόλ Κίντμαν αναφέρθηκε πριν από λίγο καιρό στα δυο παιδιά που έχει υιοθετήσει με τον Τομ Κρουζ, την 25χρονη Ιζαμπέλα και τον 23χρονο Κόνορ. Και αν και αποφεύγει κάθε αναφορά σε αυτά τα παιδιά , που έχουν απομακρυνθεί από τη μητέρα τους λόγω της Σαηεντολογίας, έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για τη ζωή τους.

Η σταρ της σειράς Big Little Lies έριξε φως στις ζωές των δύο μεγαλύτερων παιδιών της αναφέροντας για τη Μπέλλα, η οποία έχει παντρευτεί και ζει στο Λονδίνο μαζί με τον σύζυγό της Max Parker:

“Η Μπέλλα ζει λίγο έξω από το Λονδίνο. Ξέρετε, πραγματικά αισθάνεται περισσότερο αγγλίδα.”

“Ζήσαμε εκεί για το Eyes Wide Shut, το Mission Impossible και το The Portrait of a Lady. Και οι δύο τους είχαν αποκτήσει αγγλική προφορά όταν ήταν μικρές. Όσο για τον Κόνορ ζει στο Μαϊάμι και εργάζεται στη μουσική βιομηχανία.

tom cruise nicole kidman

Όπως ο πατέρας τους, Τομ Κρουζ, η Μπέλα και ο Κόνορ ακολουθούν ασκούν τη Σαηεντολογία και η Νικόλ έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις πεποιθήσεις των παιδιών της.

Είπε: “Είναι ενήλικες. Μπορούν να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Έχουν επιλέξει να είναι Σαηεντολόγοι και όπως ο πατέρας τους και ως μητέρα, η δουλειά μου είναι να τους αγαπώ.

“Είναι πολύ προσωπικό για μένα. Πρέπει να προστατεύσω αυτές τις σχέσεις. Γνωρίζω στο 150 τοις εκατό πως έδωσα τη ζωή μου για τα παιδιά μου επειδή αυτός είναι ο σκοπός μου”.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved