Η νέα σύντροφος του Brad Pitt είναι παντρεμένη και με παιδί- Η δήλωση του συζύγου της στον βρετανικό Τύπο

POP UP TEAM
/
31 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή του φαίνεται πως έχει γυρίσει ο Brad Pitt, αφού εδώ και μερικούς μήνες την καρδιά του έχει κλέψει το γοητευτικό μοντέλο από τη Γερμανία, Nicole Poturalski.

Η πρώτη γνωριμία της Nicole με τον 56χρονο ηθοποιό έγινε τον περασμένο Αύγουστο στο Βερολίνο και μάλιστα, μέσα στο εστιατόριο όπου είναι ιδιοκτησίας του 68χρονου Roland Mary, συζύγου της 27χρονης καλλονής και πατέρα του 7χρονου γιου της.

Όπως όλα δείχνουν, εκείνη τη μέρα ο Brad Pitt και η Nicole Poturalski ερωτεύτηκαν και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι, ασχέτως αν η 27χρονη καλλονή είναι ήδη παντρεμένη.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο σύζυγός της ρωτήθηκε από βρετανική εφημερίδα για την σχέση του μοντέλου με τον ηθοποιό του Hollywood, με εκείνον να απαντάει λακωνικά «ουδέν σχόλιο».

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Roland Mary έχει κάνει αρκετούς γάμους και έχει αποκτήσει πέντε παιδιά. Κοντινός φίλος του ζευγαριού, μάλιστα, δήλωσε στο βρετανικό Τύπο πως «αυτοί είναι ακόμα παντρεμένοι αλλά η σχέση τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ανοιχτός γάμος».

Διαβάστε : 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved