Emma Roberts: Η ανηψιά της Julia Roberts επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

POP UP TEAM
/
1 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Με φωτογραφίες της στο Instagram όπου ενημερώνει τους φαν της και για το φύλο του μωρού

Παρόλο που υπήρχαν φήμες ήδη από τον Ιούνιο ότι η Emma Roberts και ο σύντροφός της Garrett Hedlund περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το ζευγάρι δεν είχε επιβεβαιώσει το γεγονός. Τουλάχιστον μέχρι χθες, όταν η 29χρονη ηθοποιός ανέβασε στο instagram τρεις φωτογραφίες της όπου διακρίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Μάλιστα, στο σχόλιό της αποκάλυψε και το φύλο του μωρού: “Me…and my two favorite guys” (“Εγώ και οι δύο πιο αγαπημένοι μου άντρες”).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Me…and my two favorite guys ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Roberts (@emmaroberts) στις

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια έπεσαν βροχή. Ανάμεσα στους χιλιάδες θαυμαστές και φίλους που έσπευσαν να ευχηθούν στη μέλλουσα μαμά και τον 35χρονο σύντροφό της, ήταν η Julia Roberts που είναι και θεία της ηθοποιού, η οποία έγραψε “Love you ?”.

Επίσης, η ηθοποιός Lea Michele με την οποία η Emma Roberts είχε συμπρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά Scream Queens σχολίασε “You will be the greatest mama. I love you Em! Boy moms together” (“Θα γίνεις η καλύτερη μαμά. Σ’ αγαπώ, Em! Αγορομάνες ενωμένες”). Η Michele έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι στις 20 Αυγούστου.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved