Κέιτ Μπλάνσετ: Με απαράμιλλη γοητεία και στιλ στο Φεστιβάλ Βενετίας

POP UP TEAM
/
3 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Υπέρκομψη όπως πάντα η Κέιτ Μπλάνσετ στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Ανοιξε τις πύλες του το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας προσαρμοσμένο στη νέα εποχή και πρόεδρο της κριτικής επιτροπής την Κέιτ Μπλάνσετ. Μέτρα ασφαλείας, υποχρεωτικές μάσκες, έλεγχος θερμοκρασίας και προβολές κοινωνικής απoστασιοποίησης.

vatebla5

Τι αλλάζει στο φεστιβάλ Βενετίας
Η 77η Μόστρα θα πραγματοποιηθεί με βάση ένα ένα μειωμένο πρόγραμμα προβολών σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια και σύμφωνα με ένα αυστηρό πρωτόκολλο υγείας, ιδίως στην απόσταση που θα τηρούν οι θεατές στις αίθουσες προβολής, λόγω της πανδημίας.

Μετά από όλα τα φεστιβάλ που ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το Φεστιβάλ Βενετίας δεν θα θυμίζει καθόλου τις προηγούμενες χρονιές.

Δεν θα υπάρχει συνωστισμός και δεν θα υπάρχει κοινό στο κόκκινο χαλί, στο οποίο θα περπατήσουν πολλά αστέρια του Χόλιγουντ.

Φυσικά, θα έχουμε και πολλές απουσίες, ωστόσο οι λαμπερές σταρ ήδη ξεκίνησαν να δίνουν το παρόν. 

Η γοητευτική Κέιτ Μπλάνσετ έφτασε στη μόστρα
Μια από τις πρώτες διασημότητες που έφτασαν στην Ιταλία για το φεστιβάλ είναι η Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία είναι πρόεδρος της κριτικής επιτροπής.

Η πάντοτε κομψή ηθοποιός, που εντυπωσίασε στις Χρυσές Σφαίρες με φόρεμα Mary Katrantzou έφτασε στη μόστρα με ασπρόμαυρο navy λουκ, μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου.

Φυσικά, η μάσκα της ήταν ασορτί με το ντύσιμο, και όταν δεν ήταν υποχρεωμένη να την φοράει, την άφησε να πέφτει στον λαιμό της σαν ζιβάγκο.

 Στη δεύτερη εμφάνισή της, η ηθοποιός φόρεσε ένα ριγέ σύνολο γκρι – μαύρο με μια φαρδιά κόκκινη ζώνη στη μέση της.

Η κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ
Η Γαλλίδα ηθοποιός Λουντιβίν Σανιέ, οι κινηματογραφιστές από Γερμανία και Ρουμανία Κρίστιαν Πέτζολντ και Κρίστι Πούιου, ο Ιταλός συγγραφέας Νικόλα Λατζόια, οι σκηνοθέτιδες από Βρετανία και Αυστρία Γιοάνα Χογκ και Βερόνικα Φραντς θα αποτελέσουν την κριτική επιτροπή για το 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας υπό την προεδρία της Κέιτ Μπλάνσετ.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ που θα ολοκληρωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο την παρουσία της Αυστραλίδας ηθοποιού ως επικεφαλής της κριτικής επιτροπής για την 77η διοργάνωση της πασίγνωστης “Μόστρα”.

catbla

Ακτίδα ελπίδας στον κόσμο του κινηματογράφου
Η φετινή εκδήλωση αντιμετωπίζεται ως ακτίδα ελπίδας από τον κόσμο του κινηματογράφου, σε μια χρονιά που χαρακτηρίσθηκε από το κλείσιμο των αιθουσών προβολής, τις αναστολές γυρισμάτων και ακυρώσεις πολλών κινηματογραφικών φεστιβάλ.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved