Η 25χρονη εγγονή της Τζένη Καρέζη σε φωτογραφία με τον παππού της Κώστα: Μια αγαπημένη οικογένεια

POP UP TEAM
/
5 Σεπτεμβρίου, 2020

Η πανέμορφη εγγονή της Τζένης Καρέζη, η Τζένη Καζάκου είναι βέβαιο ότι θα ήθελε πολύ να έχει γνωρίσει τη διάσημη γιαγιά της, η οποία υπήρξε μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου.

eggoni tzenis karezi kwstas kazakos

Η σχέση με τον παππού της

Η Τζένη Καζάκου, η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, αγαπάει πολύ τον παππού της Κώστα Καζάκο όπως φαίνεται.Η νεαρή, η οποία ακολουθεί τα χνάρια της οικογένειας και ασχολείται με την υποκριτική, έκανε ένα τρυφερό flashback ανεβάζοντας μια όμορφη φωτογραφία όπου ποζάρει μαζί με τη μαμά της, Τάνια Τρύπη και τον παππού της.

Η Τζένη Καζάκου έχει μεγάλη αδυναμία στον παππού της, Κώστα Καζάκο και περνάει μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Την ίδια φωτογραφία είχε ανεβάσει ακριβώς πριν ένα χρόνο.

in 24751 5f5206634e5ff

Μια αγαπημένη οικογένεια

Αν και η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, διατηρούν άψογες σχέσεις τόσο μεταξύ τους όσο και με τα άλλα μέλη της οικογένειας.

Η Τζένη Καζάκου έδωσε το παρών στην προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς και στάθηκε στο πλευρό των γονιών της, Κωνσταντίνου Καζάκου και Τάνιας Τρύπη που καθήλωσαν το κοινό με τις ερμηνείες τους, στους ρόλους του γιατρού Νικολαΐδη και της Σοφίας, αντίστοιχα.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved