Η 18χρονη Παρασκευή που ενθουσίασε τους κριτές του GNTM έστειλε το μήνυμά της για τον ρατσισμό που δέχονται οι τσιγγάνοι

Μπαίνοντας στην οντισιόν έκανε τη Βίκυ Καγιά να αναφωνήσει "Wow!". Ο λόγος για τη 18χρονη Παρασκευή από την Πάτρα που με την τσιγγάνική της καταγωγή άφησε τους κριτές του GNTM με το στόμα ανοιχτό.

"Έχω περάσει δύσκολα λόγω της καταγωγής μου. Μεγαλώνοντας το ξεπέρασα αυτό. Δεν ντρέπομαι γι΄αυτό που είμαι, ούτε που είμαι τσιγγάνα. Θέλω να στείλω το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες να μην ντρέπονται γι΄αυτό που είναι. Το ίδιο και στις τσιγγάνες. Και να μην ντρέπονται ούτε για το σώμα τους. Κάθε γυναίκα είναι μοναδική", είπε με δάκρυα στα μάτια.

Η νεαρή κοπέλα που ονειρεύεται να γίνει τοπ μόντελ αποκάλυψε ότι μικρή έχει δεχτεί ρατσισμό, αναφέροντας πως στο σχολείο υπήρχαν παιδιά που δεν έπαιζαν μαζί της λόγω της καταγωγής της.

Υπογράμμισε δε ότι ακόμη και σήμερα μπορεί να την κοιτάξουν περίεργα στο δρόμο, στέλνοντας το μήνυμά της ότι "όλοι είμαστε άνθρωποι, απλά είμαστε διαφορετικοί".

Αξίζει να σημειωθεί πως η Παναγιώτα πέρασε στην επόμενη φάση.