Keeping Up with the Kardashians: Τέλος στο ριάλιτι μετά από 14 χρόνια

POP UP TEAM
/
9 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Τέλος οι Kardashians από την τιβί

Με μια αναπάντεχη ανακοίνωση που σόκαρε τους θαυμαστές της, η Kim Kardashian ανακοίνωσε στα social media το τέλος του δημοφιλούς ριάλιτι της διάσημης οικογένειας. Το Keeping Up with the Kardashians, μετά από 14 χρόνια και 20 σεζόν, ρίχνει αυλαία μετά από απόφαση της οικογένειας.

Οι Kardashians αποφάσισαν μετά από 14 χρόνια πως ήρθε η ώρα να ζήσουν την ζωή τους χωρίς κάμερες να τις ακολουθούν, ενώ τα τελευταία χρόνια αρκετά μέλη της οικογένειας, όπως η Kourtney είχαν εκφράσει την επιθυμία να απέχουν από το ριάλιτι που έκανε την οικογένεια διάσημη σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η χρονιά αυτή ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη για το κεντρικό πρόσωπο του show, την Kim Kardashian με τον γάμο της με τον Kanye West να οδεύει προς τα βράχια.

http://youtu.be/P2NwRrxjCAg

Το μήνυμα της Kim το οποίο αναπαρήγαγαν και οι αδερφές της στο Instagram έγραφε τα εξής:

«Στους υπέροχους θαυμαστές μας, με βαριά καρδιά σας ανακοινώνουμε την δύσκολη απόφαση που πήραμε ως οικογένεια να πούμε αντίο στο Keeping Up with the Kardashians. Μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και παράλληλα σόου, θα είμαστε ευγνώμονες σε όλους εσάς που μας παρακολουθήσατε στα καλά, στα άσχημα, στις χάρες, στα δάκρυα, στις σχέσεις και στην απόκτηση παιδιών.

Θα κρατήσουμε για πάντα τις αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που συναντήσαμε στην πορεία. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μέρος της εμπειρίας αυτή. Πιο πολύ, ευχαριστούμε τον Ryan Seacrest που πίστεψε σε μας, το E! Που ήταν συνεργάτης μας και την ομάδα παραγωγής μας. Η τελευταία μας σεζόν είναι στις αρχές του 2021, χωρίς το σόου αυτό δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα και είμαι ευγνώμων για όσους μας παρακολούθησαν και υποστήριξαν εμένα και την οικογένειά μου τα τελευταία 14 χρόνια.

Το σόου μας έκανε αυτές που είμαστε και το χρωστάω σε όσους έπαιξαν τον ρόλο τους για να διαμορφώσουμε τις καριέρες και να αλλάξουμε τις ζωές μας για πάντα, με αγάπη και ευγνωμοσύνη, Κιμ».

Στο peak του, το ριάλιτι των διάσημων αδερφών παρακολούθησαν 10.5 εκατομμύρια άνθρωποι. Ήταν το επεισόδιο με τον γάμο της Kim με τον Kris Humphries

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved