Η Αντζελίνα Τζολί έστειλε δωρεά σε δύο 6χρονους που πουλούσαν λεμονάδες για την κρίση στην Υεμένη

POP UP TEAM
/
11 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Μια πολύ μεγάλη έκπληξη περίμενε δύο παιδιά στη Βρετανία που πωλούν λεμονάδα για να συγκεντρώσουν χρήματα προκειμένου να βοηθήσουν τους ανθρώπους που υποφέρουν από την ανθρωπιστική κρίση στην Υεμένη. Η Αντζελίνα Τζολί τους δώρισε ένα άγνωστο ποσό.

Οι Βρετανοί μαθητές –οι 6χρονοι Αγιάν Μόοσα και Μίκαελ Ίσα από το ανατολικό Λονδίνο– είναι κολλητοί και δημιούργησαν ένα περίπτερο για να συγκεντρώσουν κεφάλαια για φιλανθρωπικούς σκοπούς τον Ιούλιο αφότου έμαθαν για την κρίση στην Υεμένη. 

Ο πατέρας του Αγιάν Μόοσα, ο 37χρονος Σακίλ Μόοσα δήλωσε στο CNN πως η διάσημη ηθοποιός ήρθε σε επαφή με την οικογένεια μέσω ενός πράκτορα πριν από 3 εβδομάδες και πρότεινε να κάνει μία δωρεά, η οποία έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Αντζελίνα Τζολί έστειλε επίσης μια επιστολή στα παιδιά, την οποία μοιράστηκαν στο Instagram, ευχαριστώντας τους για τις προσπάθειές τους και ζητώντας συγνώμη που δεν μπορούσε να είναι εκεί προσωπικά για να αγοράσει τη λεμονάδα τους.

Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν τα παιδιά ότι έκανε δωρεά η Αντζελίνα Τζολί

«Είναι καταπληκτική. Είναι σουρεαλιστικό – δεν είναι μια τυχαία ηθοποιό – μιλάμε για ένα από τα κορυφαία ονόματα στον πλανήτη, οπότε είναι πολύ συγκινητικό» είπε ο Μόοσα. «Είναι εκπληκτική».

Σε ένα βίντεο στο Instagram, τα παιδιά θέλησαν να ευχαριστήσουν την Αντζελίνα Τζολί. «Γειά σου Αντζελίνα, είμαι ο Αγιάν. Κι εγώ είμαι ο Μίκαελ. Και είμαστε τα αγόρια του LemonAid. Θέλαμε απλώς να σε ευχαριστήσουμε για την δωρεά σου» είπαν στο βίντεο και πρόσθεσαν ότι θα χαρούν να της πουλήσουν ένα ποτήρι λεμονάδα την επόμενη φορά που θα βρίσκεται στο Λονδίνο.

 

Η Αντζελίνα Τζολί, η οποία είναι ειδική απεσταλμένη για την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις συγκρούσεις και την φτώχεια στη χώρα της Μέσης Ανατολής, η οποία πλήττεται από πολιτικές αναταραχές εδώ και δεκαετίες. Η χώρα έχει επίσης πληγεί από ασθένειες, με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να έχουν προσβληθεί από χολέρα και τώρα υπάρχουν ανησυχίες πως θα μπορούσε να υποστεί ένα από τα χειρότερα πλήγματα από τον κορωνοϊό.

Όταν ο Αγιάν και ο Μικαέλ άκουσαν για την κατάσταση των μικρών παιδιών στην Υεμένη, θέλησαν να βοηθήσουν, είπε ο πατέρας του Αγιάν στο CNN. «Δεν μπορούσαν να το διανοηθούν πως υπήρχαν άνθρωποι που ζούσαν έτσι. Είναι η πρώτη φορά στην ζωή τους που συνειδητοποιούν ότι δεν ζουν όλοι όπως αυτοί. Ήταν πρόθυμοι να κάνουν κάτι και αποφάσισαν πως όσα λίτρα λεμονάδα κι αν κάναμε, τα χρήματα από τις πωλήσεις θα τα δίναμε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση.

Μέχρι στιγμής, τα παιδιά έχουν συγκεντρώσει 70.000 λίρες παράλληλα με κοινές προσπάθειες συγκέντρωσης χρημάτων από φίλους και συγγενείς. Τώρα ελπίζουν να καταφέρουν να συγκεντρώσουν 150.000 λίρες.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved