Ανδρέας Μικρούτσικος: “Για όλα τα κακά φταίει ο Big Brother;”

POP UP TEAM
/
13 Σεπτεμβρίου, 2020

Το βράδυ της Παρασκευής προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ το πρώτο live του Big Brother, μετά τον σάλο που ξέσπασε για όσα κατάπτυστα είπε ο πρώην πλέον παίκτης του ριάλιτι, Αντώνης Αλεξανδρίδης.

Για το περιστατικό, την αποβολή του παίκτη, αλλά και τη στάση του ΣΚΑΪ μίλησαν τόσο ο παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης όσο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο δεύτερος τοποθετήθηκε εκτενώς, εκθειάζοντας τη στάση του καναλιού στο όλο θέμα, αλλά και κατακεραυνώνοντας άλλα κανάλια αλλά και τους “ηθικολόγους” όπως είπε που έσπευσαν να κατηγορήσουν τον ΣΚΑΪ.

Αφού πρώτα ανέφερε τη θλιβερή επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, καυτηρίασε εκπομπή άλλου καναλιού, η οποία παρουσίασε βίντεο με δηλώσεις του ίδιου για το Big Brother, τη Δευτέρα, αφού είχε παίξει το επίμαχο βίντεο σε όλο το διαδίκτυο. “Αφού πρώτα έπαιξαν εμένα και διαφήμισαν, μετά ήρθε χαρτάκι στην παρουσιάστρια από τον σταθμό ότι σταματούν να παίζουν οτιδήποτε έχει σχέση με το Big Brother”, είπε, προφανώς αναφερόμενος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε επί του θέματος: “Βγαίνει ο τύπος στο διαδίκτυο και καλούν το ραδιοτηλεοπτικό να εγκαλέσει τον ΣΚΑΪ για όλα αυτά που συνέβησαν. Αυτό είναι τρομακτικό. Το ΕΣΡ μπορεί να διακόψει ακόμη και εκπομπή αλλά μόνο για όσα γίνονται στον ερτζιανό αέρα, αλλά και στον τηλεοπτικό. Εδώ είχαμε μια διαδικτυακή ιστορία. Ο ΣΚΑΪ με μοναδική ευαισθησία και ταχύτητα, το απομόνωσε. Έκοψε τη διαδικτυακή εκπομπή.

Δεν έδειξε κανένα στιγμιότυπο. Αρκέστηκε σε μια ανακοίνωση πειθαρχικού χαρακτήρα. Το έκανε με λεπτότητα. Έκοψε την κεφαλή σύριζα. Χειροκροτώ τον ΣΚΑΪ για αυτό που έκανε και το πώς αντέδρασε. Έχουν έννοια τον τηλεθεατή. Σε μια εκπομπή δύσκολή, υπάρχει έννοια. Συμφωνώ απόλυτα με τον σταθμό”, δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής.

“Τα αντανακλαστικά του ΣΚΑΪ ήταν άμεσα. Για όλα τα κακά της μοίρας μας φταίει ο Big Brother; Τόσα προβλήματα, μνημόνια, κορονοϊός, με έναν… Ετζεβίτ (σ.σ. εννοεί Ερντογάν) που βαράει σουρεαλιστικά έως επικίνδυνα. O Big Brother είναι το θέμα; Εγώ πρότεινα στον σταθμό να έχουμε τον Αντώνη σήμερα, για να του κάνω μια συνέντευξη. Σε διαβεβαιώνω ότι αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήμουν καταπέλτης. Θα τον ρωτούσα αν είναι βιαστής, θα του έδινα τη δυνατότητα να μιλήσει για όσα είπε. Δεν ξέρω τι είναι το παλικαράκι, ένα ξέρω, αυτά θα φανούν. Εμείς κάναμε ό,τι είναι δυνατόν”, κατέληξε ο Μικρούτσικος.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved