Χάλι Μπέρι: Φοβάμαι για τη υγεία μου – Κινδυνεύω λόγω του διαβήτη

POP UP TEAM
/
13 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η σταρ του Χόλιγουντ και μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες στον κόσμο, η Χάλι Μπέρι έδωσε μια νέα συνέντευξη, η οποία συνοδεύτηκε από μια εκπλητική φωτογράφηση.

Η 54χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι προσέχει πολύ τον εαυτό της καθώς είναι σε ευπαθή ομάδα.

Η Μπέρι, εξομολογήθηκε ότι νιώθει ότι είναι σε κίνδυνο λόγω του διαβήτη τύπου 2 με τον οποίο διαγνώστηκε όταν αρρώστησε βαριά στο σετ της σειράς Living Dolls, το 1989.

Τα συμπτώματα που μπορεί να εμφανίσει το άτομο με διαβήτη τύπου 2, σχετίζονται κυρίως με τα αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα (υπεργλυκαιμία) και ο ασθενής πρέπει να αλλάξει τη διατροφή του, να πάρει κάποια φάρμακα και να κάνει συχνούς ελέγχους.

Χάλι Μπέρι: Φοβάμαι για τη υγεία μου

hallee berry variety cover story 1 19 1

Μιλώντας στο περιοδικό, η σταρ εξομολογήθηκε ότι φοβάται πολύ για την υγεία της:

“Αισθάνομαι ότι κινδυνεύω. Είμαι πολύ αυστηρή στο θέμα της καραντίνα και με ποιον έρχομαι σε επαφή. Στο σπίτι μου έχω δημιουργήσει ένα σημείο όπου ο,τιδήποτε έρχεται από τον έξω κόσμο, πρέπει να περάσει από απολύμανση”.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι πίστευε ότι είχε καρκίνο των οστών όταν έσπασε τρία πλευρά στα γυρίσματα της ταινίας John Wick: Chapter 3 — Parabellum το 2019.

Η σταρ εξήγησε ότι δεν ένιωθε κανέναν πόνο και ξαφνικά δεν μπορούσε να αναπνεύσει ενώ βρισκόταν στο σετ.

“Νόμιζα ότι είχα καρκίνο στα κόκκαλα. Νόμιζα ότι ήταν πρώιμη οστεοπόρωση. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου συνέβαινε αυτό ενώ ήμουν σε πραγματικά άψογη φυσική κατάσταση”.

hallee berry variety cover story 5 full 12

Η 53χρονη Χάλι Μπέρι σήκωσε την μπλούζα της & έδειξε τους κοιλιακούς της

Η σταρ πρόσθεσε επίσης ότι έχει συνδέσει το ατύχημα με τον διαβήτη της, και εξήγησε ότι τα κόκκαλά της σπάνε πολύ εύκολα:

“Έχω την τάση να σπάω τα οστά μου ευκολότερα από άλλους ανθρώπους” είπε συγκεκριμένα.

Η εκπληκτική φωτογράφηση

Η 54χρονη πανέμορφη ηθοποιός, συνόδευσε την συνέντευξη στο Variety με μια εκπληκτική φωτογράφηση.

hallee berry variety cover story 3 full 1

hallee berry variety cover story 7 full 1

hallee berry variety cover story 4 full 1

Όταν έμαθε ότι έχει διαβήτη

Μία έντονη αδιαθεσία οδήγησε τη Χάλι Μπέρι στο νοσοκομείο, όπου μετά από εξετάσεις έμαθε ότι πάσχει από διαβήτη.

“Ο διαβήτης με έπιασε εξ απήνης. Κανένας από την οικογένειά μου δεν είχε ποτέ τη νόσο και παρότι είχα παραπανίσια κιλά στο σχολείο, πίστευα ότι ήμουν υγιής. Ένιωθα άρρωστη, πολύ άρρωστη, το 1989 που είχα γυρίσματα στην τηλεόραση. Αισθανόμουν τεράστια ανάγκη για ενέργεια αλλά δεν είχα χρόνο να σηκωθώ να φάω ένα κομματάκι σοκολάτα. Πραγματικά δεν καταλάβαινα τι είχα πάθει.

Κατάλαβα ότι είχε έρθει η ώρα να φροντίσω τον εαυτό μου και μπορώ πλέον να πω ότι τώρα είμαι υγιέστερη απ’ ότι στο παρελθόν, πριν νοσήσω με διαβήτη. Άρχισα να καταναλώνω φρέσκα λαχανικά, κοτόπουλο, ψάρι και μακαρόνια. Έκοψα το κόκκινο κρέας και τα πολλά φρούτα που περιέχουν ζάχαρη. Τώρα τα αγαπημένα μου πιάτα είναι πολύ απλά, όπως τόνος στο γκριλ και πατάτες με λιωμένο σκόρδο.

Ο διαβήτης τελικά εξελίχθηκε σε ένα δώρο. Μου έδωσε δύναμη και αντοχή γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα, όσο οδυνηρή κι αν ήταν”.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved