Σοβαρά οικονομικά προβλήματα για την Βασίλισσα Ελισάβετ: To μεγάλο ξεπούλημα

POP UP TEAM
/
13 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το γεγονός ότι το παλάτι του Μπάκιγχαμ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα είναι γνωστό και ο πονοκέφαλος για τη βασιλισσα Ελισάβετ είναι μεγάλος.

Η πανδημία του κορονοϊού άφησε την Αγγλία χωρίς τουρίστες και το παλάτι χωρίς τη βασική πηγή εσόδων του που είναι τα εισιτήρια και οι πωλήσεις από σουβενίρ.

Και πλέον εκατοντάδες βασιλικοί υπάλληλοι “απειλούνται από εθελοντικές απολύσεις” αφού ο κορονοϊός που χτύπησε τον τουρισμό της χώρας, έχει αφήσει μαύρη τρύπα ύψους 18 εκατομμυρίων λιρών στα οικονομικά της Βασίλισσας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν απο λίγους μήνες και επανήλθαν πριν από λίγες μέρες, έως και 250 βασιλικοί υπάλληλοι ενδέχεται να χάσουν τις δουλειές τους, καθώς τα οικονομικά της Βασίλισσας συνεχίζουν να πλήττονται από την κρίση του κορονοϊού και η Βασιλική Οικογένεια έχει υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά.

queen health news queen elizabeth ii health update royal family latest 1186032

Ζει από τον τουρισμό

Ουσιαστικά, η βασιλική οικογένεια ζει από τον τουρισμό, αφού αυτή είναι μια πολύ σημαντική πηγή εισοδημάτων της. Και τους τελευταίους μήνες, το ποσό των χρημάτων που κερδίζει η από τον τουρισμό έχει μειωθεί δραματικά λόγω της παγκόσμιας πανδημίας.

Και παρόλο που ορισμένες βασιλικές τοποθεσίες έχουν ανοίξει μετά την καραντίνα, ο αριθμός των επισκεπτών του 2020 θα είναι εξαιρετικά χαμηλός.

Ωστόσο, το παλάτι σκέφτηκε να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα ακίνητά του για να αυξήσει τα έσοδά του και το έκανε.

Drive in η εξοχική κατοικία της βασίλισσας

Ένας από τους τρόπους που σκέφτηκαν είναι να μετατρέψουν σε drive-in cinema το Sandringham Estate.

Στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου, οι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην ιδιωτική κατοικία της βασίλισσας στο Norfolk για μία ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία.

elisavvet 38432a

“Απολαύστε μια υπέροχη βραδιά στους κήπους του Sandringham με μοναδικό σκηνικό το Sandringham Estate. Χαλαρώστε και δείτε τη μία ή και τις δύο δημοφιλείς ταινίες, ενώ απολαμβάνετε φανταστικό street food και δροσιστικά αναψυκτικά από τοπικούς παραγωγούς”.

Μεταξύ των ταινιών του τριημέρου θα είνα οι 1917, Rocketman, Toy Story, The Greatest Showman, Bohemian Rhapsody, Grease και A Star Is Born.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τις προβολές είναι 32.50 λίρες και αγοράζονται ηλεκτρονικά στο sandringhamestat.co.uk.

elisavvet 38432b

Το Sandringham Estate αγοράστηκε από τη βασίλισσα Βικτόρια το 1892 και περιβάλλεται από ένα τοπίο εξαιρετικού φυσικού κάλλους.

Πλέον αποτελεί ιδιωτική κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ και του σύζυγου της.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved