Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Τέλος ο “πολιτισμός”- Mάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους

POP UP TEAM
/
14 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ, ενώ η μάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους παίρνει άσχημη τροπή.

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που το πιο λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο.

Έκτοτε το “τέλειο” ζευγάρι έχει επιδοθεί σε έναν ανελέητο πόλεμο που θυμίζει την ταινία Mr & Mrs Smith, με αιχμή την επιμέλεια των έξι παιδιών τους. Όσο κι αν έχουν προσπαθήσει να κρατήσουν τις ισορροπίες για χάρη των παιδιών, δεν τα έχουν καταφέρει και το δράμα για την κηδεμονία συνεχίζεται.

Νέα δημοσιεύματα που επικαλούνται πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας, αναφέρουν ότι η ένταση μεταξύ τους έχει κλιμακωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να αναγκαστούν να σταματήσουν την οικογενειακή θεραπεία που έκαναν προκειμένου να διαχειριστούν όσο καλύτερα γίνεται την κατάσταση και να κρατήσουν ένα πολιτισμένο επίπεδο. Ωστόσο, φαίνεται πως το ζευγάρι μετά την ανακωχή που έκανε επιστρέφει στην… εμπόλεμη ζώνη.

Οι πληροφορίες αυτές βλέπουν το φως της δημοσιότητας, την ώρα που τα πράγματα φαίνονταν να πηγαίνουν καλύτερα ανάμεσά τους, δεδομένου ότι τον περασμένο Ιούνιο ο Μπραντ Πιτ εθεάθη να φεύγει από το σπίτι της Τζολί στο Λος Άντζελες όπου είχε περάσει χρόνο με τα παιδιά τους.

“Σκοτωμός” για την επιμέλεια των παιδιών
Σύμφωνα πάντα με τις πηγές από την οικογένεια, το ζευγάρι φέρεται να διαφωνεί κυρίως για τον χρόνο που θα περνά ο καθένας από τους δύο γονείς με τα ανήλικα παιδιά τους Pax, Zahara, Shiloh, Knox και Vivienne. O μεγαλύτερος σε ηλικία Μάντοξ είναι ήδη 19 ετών και επιλέγει μόνος του το χρονοδιάγραμμα του σε σχέση με τους γονείς του και έχει επιλέξει να μην έχει καμία επικοινωνία με τον πατέρα του.

Την ίδια ώρα ο Πιτ διεκδικεί την συνεπιμέλεια των παιδιών του ενώ η Τζολί είναι αμετακίνητη στην άρνησή της καθώς θέλει να έχει η ίδια την αποκλειστική επιμέλεια.

H πραγματική αιτία
Το πρώην ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει μέχρι στιγμής τις παραπάνω φήμες, παρόλα αυτά, κάποιοι δε θεωρούν απίθανο η κλιμάκωση της έντασης μεταξύ τους να οφείλεται και στη νέα φημολογούμενη σχέση του Μπραντ με τη νεαρή και πανέμορφη Νικόλ Ποτουράλσκι.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved