Κάτια Ζυγούλη: Tο φιλί στο στόμα που της έδωσε ο Σάκης

POP UP TEAM
/
14 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Απλή και πανέμορφη με ένα σατέν

Λάμποντας από υπερηφάνεια για τον σύζυγό της Σάκη Ρουβά που ήταν στη σκηνή του Ηρωδείου, η Κάτια Ζυγούλη έφτασε στο Ηρώδειο για τη συναυλία του αγαπημένου της χωρίς τα παιδιά τους και κάθισε στην 7η σειρά του Ωδείου.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ένωσε τις δυνάμεις του με την διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου σε μια μαγική βραδιά στη σκιά της Ακρόπολης.

 kat5

Πλαισιωμένοι από την Oρχήστρα Mobile, υπό την καθοδήγηση του Μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη και από την χορωδία “Μελωδοί” σε μουσική διδασκαλία Γεωργίου Ζιάκα ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου.

katia2

Ο φωτογραφικός φακός συνάντησε την Κάτια Ζυγούλη λίγο πριν πάρει τη θέση της στα σκαλιά του Ηρωδείου για να απολαύσει τον αγαπημένο της σύζυγο και πατέρα των 4 παιδιών τους. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε ένα σατέν μπλε φόρεμα και ολοκλήρωσε το look της με σανδάλια.

katia

Στο τέλος της συναυλίας, ο Σάκης Ρουβάς όρμησε κυριολεκτικά προς τη θέση της αγαπημένης του και αφού της έδωσε ένα καυτό φιλί της έδωσε και μια λευκή ανθοδέσμη που μόλις του είχαν προσφέρει.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved