Ο Γιώργος Μαυρίδης συνελήφθη και κρατείται στο Μεξικό

POP UP TEAM
/
15 Σεπτεμβρίου, 2020

Περιπέτεια στο Μεξικό έζησε ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης, στο αεροδρόμιο Σίτι Χουάρες στο Μεξικό.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής συνελήφθη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μαζί με τρία ακόμη άτομα.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ταξίδευε στην πόλη του Μεξικού, μέσω Γερμανίας και -σύμφωνα με πληροφορίες- πρώτος του προορισμός ήταν το εξωτικό θέρετρο Κανκούν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας «Πρώτο Θέμα» ταξίδευε με τέσσερα ακόμη άτομα, τα οποία είναι μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου που συμμετέχουν στα γυρίσματα της νέας εκπομπής του «Into the Skin», που θα έχει ταξιδιωτικό περιεχόμενο.

Στα πλαίσια λοιπόν της νέας αυτής εκπομπής ο Γιώργος Μαυρίδης και τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου ταξίδεψαν στο Μεξικό, χθες το μεσημέρι.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών, οι μεξικανικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτείται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες κατά την άφιξή τους, για παράδειγμα τα ξενοδοχεία όπου έχουν κλείσει για να διαμείνουν.

Επιπλέον ενδέχεται να ειπώθηκε και κάτι εκ μέρους των Ελλήνων που δεν άρεσε στις μεξικανικές Αρχές με αποτέλεσμα να διαταχθεί η σύλληψή τους.

Οι πέντε άνδρες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του αεροδρομίου και μέχρι αυτή τη στιγμή είναι υπό κράτηση με την ελληνική πρεσβεία να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να τους απελευθερώσει.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved