Anne Heche: Η σχέση μου με την Έλεν Ντε Τζένερις «σχεδόν κατέστρεψε» την καριέρα μου

POP UP TEAM
/
16 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Anne Heche γνώρισε την Ellen DeGeneres το 1997 όταν γύριζε την ταινία «Volcano». Και οι δύο ήταν νέες, γοητευτικές και πολλά υποσχόμενες με μία μεγάλη καριέρα στην αμερικανική σοουμπίζ να απλώνεται μπροστά τους.

Όπως λέει η Heche σε πρόσφατη συνέντευξη της από την πρώτη στιγμή που είδε την Ellen αισθάνθηκε μία απίστευτη έλξη για εκείνη. «Όταν γνώρισα την Έλεν, ακτινοβολούσε λάμψη. Δεν υπήρχε τίποτα που να λάμπει περισσότερο από εκείνη σε ένα δωμάτιο, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ο καιρός μας μαζί ήταν ένα όμορφο κομμάτι της ζωής μου που θα τιμώ για πάντα. Ήμουν μέρος μιας επανάστασης που έφερε κοινωνική αλλαγή και δεν θα μπορούσα να το καταφέρω χωρίς να την ερωτευτώ»

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά σε ένα πάρτι του Vanity Fair όπου τις σύστησε ένας κοινός τους φίλος. Πολύ γρήγορα ήρθαν κοντά και αποφάσισαν να αποκαλύψουν την σχέση τους στο κοινό περίπου έναν χρόνο αργότερα. Άλλωστε η Ellen είχε αποκαλύψει ήδη τη σεξουαλική της ταυτότητα, μιλώντας με δύναμη και σθένος, κάτι που είχε εμπνεύσει τότε χιλιάδες ανθρώπους, ωθώντας τους να αποδεχθούν το ποιοι αληθινά είναι. Παρά το γεγονός ότι η DeGeneres βρίσκεται αυτή την περίοδο στο στόχαστρο καθώς πολλοί πρώην συνεργάτες της την κατηγορούν για τοξική και ρατσιστική συμπεριφορά στο περιβάλλον εργασίας, ο ρόλος της παρουσιάστριας στον τρόπο που αντιμετωπίζοντας οι γκέι άντρες και γυναίκες στην παγκόσμια σόουμπιζ υπήρξε καθοριστικός κατά την δεκαετία του ΄90. 

Όταν η Heche και η DeGeneres αποκάλυψαν τη σχέση τους η πρώτη είχε μόλις αναλάβει την πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Six Days, Seven Nights» στο πλευρό του Harrison Ford. Και τότε όλα άρχισαν να καταρρέουν. Η κοινή γνώμη, που δεν ήταν ακόμα έτοιμη να αποδεχθεί δύο ερωτευμένες γυναίκες, δεν αντέδρασε θετικά και οι παραγωγοί της ταινίας θέλησαν να απομακρύνουν την Heche από το καστ.

«Πήρα την Ellen μου είπαν πως το συμβόλαιό μου για τη Fox θα έληγε και πως θα με απέλυαν. Και πως εκείνη η ταινία, στην οποία είχα γνωρίσει τον Ηarrison, θα με έδιωχνε. Και πήγαμε στην πρεμιέρα- αυτές είναι οι ιστορίες που γνωρίζω ότι δεν ξέρει ο κόσμος», είπε η 51χρονη ηθοποιός.

«Πήγαμε στην πρεμιέρα, στην τρίτη πράξη μπήκαμε στη λιμουζίνα και μας είπαν πως δεν θα μας έβγαζαν φωτογραφίες- πως θα μας απέλυαν και τις δυο εκείνη την εβδομάδα», συνέχισε.

Τελικά, ήταν η παρέμβαση του Χάρισον Φορντ που απέτρεψε την απόλυσή της, καθώς ο διάσημος ηθοποιός είναι γνωστό πως την στήριξε τότε. Η Anne υποστηρίζει μάλιστα πως ο Χάρισον Φορντ τής τηλεφώνησε όταν το έμαθε και της είπε: «Ειλικρινά αγαπητή μου δεν δίνω δεκάρα με ποιον κοιμάσαι, έχουμε να γυρίσουμε μια ταινία. Ας την κάνουμε την καλύτερη».

Αν και η 51χρονη, σήμερα, ηθοποιός παραδέχεται πως δεν μιλά πλέον με την πρώην σύντροφό της, έχει μόνο καλά πράγματα να πει για το διάστημα που ήταν μαζί. Παρόλα αυτά όπως συμπληρώνει η ίδια, η καριέρα της δεν ξαναμπήκε ποτέ στην τροχιά που ήταν πριν την σχέση τους. Η Heche υποστηρίζει ότι αυτός ο έρωτας πραγματικά διάλυσε την πορεία της ως ηθοποιός.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved