Μπραντ Πιτ – Τζένιφερ Άνιστον ξανά μαζί: H συμμετοχή τους σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση

POP UP TEAM
/
16 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο ανανεωμένος και μαυρισμένος Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον η οποία παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της εδώ και μήνες.

Οταν η Τζένιφερ Άνιστον πρωτοεμφανίστηκε το 1994 στα Φιλαράκια ως Ρέιτσελ Γκριν, οι φαν της σειράς έκαναν ουρές στα κομμωτήρια για να αντιγράψουν το περίφημο λουκ με τα ασύμμετρα κοψίματα και τις ανταύγειες.

Οταν “δάνεισε” το κορμί της στην The Atkins Diet, οι παραπάνω άρχισαν να κάνουν την ίδια δίαιτα επιδιώκοντας να αποκτήσουν τις ίδιες αναλογίες.

Όταν παντρεύτηκε τον Μπραντ Πιτ στις 29 Ιουλίου 2000 προκλήθηκε αληθινός παροξυσμός στους εκατομμύρια θαυμαστές τους.

 Ο χωρισμός και το πικρό διαζύγιο
Ωστόσο, το ειδύλλιο δεν είχε αίσια κατάληξη, αφού κατέληξε σε ένα πικρό διαζύγιο, με τρίτο πρόσωπο την Αντζελίνα Τζολί.

Η Άνιστον έγινε η αγαπημένη “απατημένη” της Αμερικής, και όλοι ήθελαν να την αποκαταστήσουν.

Βέβαια, τόσο για εκείνη όσο και για τον Πιτ οι επόμενοι γάμοι τους δεν είχαν επίσης αίσια κατάληξη.

Μάλιστα, το διαζύγιο των Τζολί – Πιτ αναζωπύρωσε τις ελπίδες των φαν τους για επανασύνδεση με την πρώην σύζυγό του. Από τότε κάθε συνάντηση των δυο “πρώην” γράφει πρωτοσέλιδα.

Η αρχή έγινε με την αγκαλιά που αντάλλαξαν στα παρασκήνια των SAG Awards στις αρχές του φετινού έτους και τώρα έχουμε νέα διαδικτυακή συνάντηση για καλό σκοπό.

“Συνάντηση” μετά από μήνες
Η 50χρονη Άνιστον και ο 56χρονος Πιτ, συμμετείχαν μαζί με άλλους celebrities, όπως ο Μάθιου Μακόναχι, η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Τζίμι Κίμελ και ο Τζον Λέτζεντ, σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση που θα προβληθεί στις 17 Σεπτεμβρίου.

Όπως βλέπουμε στο καρέ που δόθηκε στη δημοσιότητα από αυτή την τηλεδιάσκεψη, οι πρώην σύζυγοι κάθονται στα σαλόνια τους και φαίνονται ευδιάθετοι.

tile2

O Μπραντ Πιτ φαίνεται ανανεωμένος και ευδιάθετος, όντας αρκετά μαυρισμένος και έχοντας μακρύνει τα μαλλιά του..

bra3

 Η Άνιστον φάνηκε περισσότερο σοβαρή, μέσα από το σπίτι της όπου έχει περάσει τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

 jen4

Τα Διεθνή Μέσα δεν άργησαν να πάρουν φωτιά, δεδομένου ότι η Άνιστον και ο Πιτ φαίνεται να έχουν γίνει φίλοι ξανά, ενώ ο Πιτ έκανε μία απροσδόκητη εμφάνιση στα γενέθλια της πρωταγωνίστριας των “Friends”

Οι τελευταίες φήμες ωστόσο θέλουν τον καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ να έχει σχέση με την 27χρονη καλλονή Νικόλ Ποτουράλσκι.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved